Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit civil astăzi. Ce rochie a îmbrăcat

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit civil astăzi. Ce rochie a îmbrăcat

GALERIE FOTO (6)

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit. Zi plină de emoții pentru familia lui Gigi Becali, astăzi, fiica sa căsătorindu-se civil cu alesul inimii sale. Tânăra a spus „Da” astăzi în fața ofițerului de stare civilă, iar cei din familie i-au fost aproape.

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit

Fericire mare în familia lui Gigi Becali, fiica sa căsătorindu-se cu Mihai Mincu. Ceremonia civilă a fost una intimă, desfășurându-se într-o sală de evenimente a hotelului Athenee Palace Hilton, și strângând laolaltă doar apropiați de-ai familiei.

Paparazzi au surprins alaiul de nuntă chiar în fața renumitului hotel din Capitală. Primii sosiți au fost chiar îndăgostiții, secundați de Gigi Becali, soția sa și sora miresei.

Cununie atipică

Un detaliu inedit, care a ajuns în presă, este faptul că fiica lui Gigi Becali a fost cel care și-a luat viitorul soț de acasă. Dacă în mod normal se întâmplă invers, fiica lui Gigi Becali n-a ținut cont de tradiții. În jurul orei 13:00, fiica lui Gigi Becali și iubitul acesteia plecau din Dobroiești către Athenee Palace Hilton pentru a se căsători.

Ce rochie a ales să poarte fiica lui Gigi Becali

Pentru cea mai importantă zi din viața ei, fiica lui Gigi Becali a ales să poarte o rochie într-un alb perlat, culoarea purității. Modelul rochiei a fost, însă, cât se poate de modern, urmându-i fidel linia corpului. Desigur, a avut grijă ca accesorizarea și make-up-ul să fie fără cusur. La fel de elegant a fost și cel care i-a devenit soț. Mihai Mincu, ginerele preferat al lui Gigi Becali, a purtat un costum impecabil.

Gigi Becali, cucerit de ginerele său

Potrivit RomaniaTV, Gigi Becali e foarte mulțumit de alegerea fiicei sale. El e de părere că Mihai Mincu e ginerele perfect și a susținut dintotdeauna relația dintre ei. ”Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali, 20.000 de dolari pentru alt cuplu

În mai atunci când a anunțat marele eveniment, Becali a dorit o anume formație de muzică machedonească la petrecerea de la Palatul Snagov, însă aceasta era antamată la o altă nuntă. Gigi n-a renunțat însă la plan și a pornit căutările pentru a găsi respectivii miri. Becali s-a întâlnit cu socrul mare i-a dat 20.000 de euro pentru a programa evenimentul la o altă dată și pentru a putea acoperi și penalizarea solicitată de restaurant când apar astfel de situații.

Citește și Acesta este cel mai mare secret al lui Gigi Becali. Cine este de fapt soția miliardarului?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: