Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Joi, 26 martie. Atenție mare pentru nativii Scorpion

Horoscop zilnic: Joi, 26 martie. Atenție mare pentru nativii Scorpion

Horoscop 26 martie 2020

Horoscop zilnic: Joi, 26 martie. Scorpionii vor trebuie să fie foarte atenți la persoanele din jurul lor, în timp ce două zodii vor fi norocoase de prieteniile legate.

Horoscop 26 martie. Zi perfectă pentru Tauri

Berbec- Deși nu ești sufletul petrecerii, încerci să profiți de timpul liber pe care îl ai. Ar fi bine să te revanșezi vizavi de promisiunile pe care le-ai făcut prietenilor.

Taur- Se anunță o zi superbă pentru nativii taur. Vor veni câțiva prieteni acasă la tine, și veți depăna amintiri din copilărie.

Gemeni- Te vei bucura astăzi de toate ocaziile speciale pe care le vei întâmpina. Este posibil să primești o veste surprinzătoare cu privire la locul de muncă.

Rac- Nivelul tău de energie este ridicat, ești fericit și entuziasmat să planifici activități cu prietenii. Dar, o vorbă spusă greșit, este posibil să declanșeze un conflcit puternic.

Leu- Este o atmosferă armonioasă în relația de cuplu și o să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de partenerul de cuplu. O vizită neașteptată va avea loc astăzi.

Horoscopul zilnic. Decizii greu de luat pentru o zodie

Fecioară- Te vei asocia cu câteva persoane în planificarea unui eveniment foarte important pentru tine și pentru partenerul de cuplu. Încearcă totuși, să ții pentru tine lucrurile esențiale.

Balanță- Este posibil să cunoști multe persoane la un eveniment organizat de firma la care lucrezi. Îți vei da întâlnire în particular cu o persoană foarte misterioasă. Ai grijă ce-ți dorești!

Scorpion- Trebuie să fii foarte atent cu persoanele din jurul tău! Nu toată lumea îți vrea binele, iar de multe ori, cei care îți sar în ajutor vor ceva în schimb. Te sfătuim să fii mai prudent!

Săgetător- Apare o persoană care te va surprinde cu multe vești despre o persoană din trecut. Este posibil să te acapareze amintirile și să îți dorești ceva mai mult.

Capricorn- Cel mai bun prieten îți va cere o favoare destul de mare, dar îl vei ajuta. Chiar dacă aacest lucru înseamnă să cheltui niște bani.

Vărsător- Vei încerca toată ziua să găsești soluții salvatoare pentru a finaliza un proiect. Din fericire, toate lucrurile se vor rezolva și spre seară te vei relaxa alături de persoana iubită.

Pești- Vei lua parte la activități ce îți vor demonstra talentul. Ai grijă, totuși, să nu faci o mișcare greșită deoarece unele persoane abia așteaptă să faci un pas greșit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: