Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea inedită a lui Adrian, bărbatul care timp de 47 de ani nu a deschis un cadou de Crăciun primit în liceu. Ce se afla sub ambalaj

Povestea inedită a lui Adrian, bărbatul care timp de 47 de ani nu a deschis un cadou de Crăciun primit în liceu. Ce se afla sub ambalaj

În 1970, Adrian Pearce a primit un cadou de Crăciun, pe care nu l-a deschis până acum. Iată povestea bărbatului.

Ce conținea cadoul vechi de 47 de ani

Crăciunul a venit devreme pentru Adrian Pearce, dar cadoul lui a întârziat 47 de ani. Este decembrie 1971, iar Pearce este un elev de liceu de 17 ani cu inima zdrobită din Toronto. Prima lui iubită serioasă, Vicki Allen, îl părăsește, chiar înainte de vacanța de Crăciun.

În timp ce Allen dă vestea, ea îi întinde un cadou împachetat în hârtie albastră lucioasă. Pearce se duce acasă și îl aruncă furios sub bradul de Crăciun – începutul unui jurământ de 47 de ani de a nu deschide niciodată cadoul. Povestea cadoului nedeschis al lui Pearce a devenit virală de Crăciunul trecut, făcând titluri în întreaga lume.

Dar într-o seara, Pearce și Allen s-au reunit la un bar din St. Albert, Alta., pentru a dezvălui în cele din urmă ce se afla în spatele hârtiei de împachetate acum mulți ani. Allen era la fel de curioasă să afle ce i-a făcut cadou fostului ei iubit în urmă cu aproape 50 de ani.

S-a dovedit a fi o colecție de benzi desenate numită „Dragostea este…” a artistului Kim Grove. Banda cu un singur cadru, inspirată de scrisorile de dragoste de la Grove către soțul ei, fiecare include o legendă cu descrieri efemere ale iubirii sub o scenă cu același cuplu recurent.

Am fost aproape în lacrimi pentru că este un lucru atât de minunat. O să-l înrămez. A făcut parte din cea mai mare parte a vieții mele acum, așa că o voi păstra acolo„, a spus Pearce după deschiderea cadoului.

Cred că este mult timp pentru a ține ranchiuna. Într-adevăr, este puțin îngrijorător. Dar mă bucur că a făcut-o”, a spus ea zâmbind. „Nu cred că ar fi putut face ceva diferit care să mă fi făcut mai fericit decât ceea ce a făcut el cu asta.”, a continuat femeia.

Pearce a autopublicat o carte despre istoria de 47 de ani a cadoului la începutul acestui an, cu capitole scrise de soția sa, Jans Piers, și Allen.A ținut cadoul înfășurat în toți acești ani din mai multe motive, în parte din excentricitate, dar și pentru a păstra jurământul pe care l-a făcut la 17 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: