Redactia.ro
Home » Stil de viață » 27 de lucruri ciudate pe care oamenii le-au găsit în gospodăriile lor

27 de lucruri ciudate pe care oamenii le-au găsit în gospodăriile lor

GALERIE FOTO (28) Lucruri descoperite

Dacă nu vă place să vă petreceți timpul pentru a vă îngriji grădina, ceea ce urmează să citiţi vă va trezi interesul cu siguranță. Iată câteva lucruri pe care niște oameni obișnuiți le-au găsit în propriile lor curți.

1) Un bărbat din Austria a vrut să își facă o piscină mai mare, dar nu avea habar de ce urma să găsească după ce va începe lucrările. Acesta a descoperit o comoară care are o vechime de 650 de ani. Aceasta conținea peste 200 de inele, broșe și alte elemente de valoare impresionantă.

Comoară de aur
Comoară de aur

2) O altă situație se referă la un dezvoltator care construia case, dar nu știa că acestea sunt făcute pe locul unor bombardamente. Oamenii care locuiesc acolo găsesc și acum bombe în curțile lor.

Bombă
Bombă

3) Un cuplu își plimba câinele prin împrejurimile care înainte erau numite „Țara de Aur”. Aceștia au observat o găleată ruginită care ieșea din pământ și când s-au apropiat au găsit în ea aur. Cantitatea de acolo era estimată la 10 milioane de dolari.

Monede
Monede

4) Un băiat care voia să își facă piscină a avut parte de o descoperire nu tocmai plăcută. Acesta a găsit rămășițe umane care datează din anii 1700. Osemintele erau puse în 13 cutii, de mărimi diferite.

Rămășițe umane
Rămășițe umane

5) Un istoric amator se plimba pe proprietățile sale din Marea Britanie și a găsit mai multe morminte. S-a estimat că acestea datează din anul 2500 î. Hr.

Morminte
Morminte

6) O altă situație specială a avut loc în Normandia. În timp ce lucrau la o proprietate, trei constructori au furat o comoară a cărei valoare este estimată la 900.000 de euro.

Monede
Monede

7) În 2014, după ce a finalizat lucrările de amenajare pentru un proiect, un bărbat a fost surprins să găsească rămășițe umane. Acestea au fost examinate de un profesionist și s-a aflat că au o vechime de 1000 de ani.

Oase umane
Oase umane

8) O altă întâmplare surprinzătoare se referă la un bărbat din Carolina de Nord. În timp ce își verifica rândurile de porumb, el a găsit un smarald de 65 de carate într-o groapă. Trebuie să fi fost o descoperire uriașă.

Smarald
Smarald

9) După ce a terminat de săpat o gaură pentru un bazin nou pentru pește, un bărbat a găsit o minge de tun. Nu era orice fel de minge, ci una care a fost folosită în Bătălia de la New Orleans, în 1812.

Bilă de tun
Bilă de tun

10) Următoarea întâmplare a avut loc într-o grădină din Illinois. În timp ce culegea legume din grădina sa, un bărbat a găsit un sac în care se aflau 150 de dolari. Cu siguranță a cules legume cu mai mult entuziasm după acest noroc.

Bancnote
Bancnote

11) Această întâmplare s-a petrecut în Republica Cehă și are la bază un furt. În timp ce un bărbat punea niște țevi în curtea lui, a observat niște metale masive care se vedeau ieșind din pământ. Când s-a apropiat, a văzut că erau niște clopote bisericești vechi de 400 de ani, care fuseseră furate.

Clopote de biserică
Clopote de biserică

12) Într-o curte poți găsi ce nu te-ai fi așteptat niciodată. Un cetățean din Buffalo ( New York ) a găsit în curtea sa o placă dentară falsă.

Placă dentară
Placă dentară

13) Anul trecut, în Israel, arheologii au găsit cea mai mare colecție de monede medievale descoperite vreodată. Aceasta conținea aproximativ 2000 de monede care aparțineau secolelor al X-lea și al XI-lea.

Monede de aur
Monede de aur

14) La începutul anului 2014, un bărbat a descoperit o husă în care se afla o mitralieră încărcată complet, dar și un telefon mobil. Cel mai probabil cineva era pregătit să producă o tragedie, iar bărbatul a oprit-o la timp.

Armă periculoasă
Armă periculoasă

15) Următoarea descoperire a avut loc în SUA. După ce și-a renovat grădina, un bărbat a găsit o casă de marcat din 1940 și mai multe baterii auto îngropate din loc în loc prin curte. Se crede că acestea erau folosite pentru a alimenta casa de marcat în timpul războiului.

Casă de marcat veche
Casă de marcat veche

16) Pe la sfârșitul anilor 1970, un băiat a găsit niște rămășițe pe care toți oamenii le-au tratat ca și cum ar fi fost neimportante. După 30 de ani acestea au fost examinate și s-a aflat că oasele maxilare și ale craniului aparțin unei balene de 16 milioane de ani.

Oase de balenă
Oase de balenă

17) Un bărbat a găsit un inel specific serviciului de armată, dar nu a reușit să afle cine este proprietarul. Curios este faptul că și omul care l-a găsit avea un inel asemănător și s-a întrebat cum de nu a încercat nimeni să îl recupereze.

Simbol de armată
Simbol de armată

18) Doi copii din Detroit au construit un baraj pe pârâul care curge în spatele casei lor. Aceștia au descoperi un os și au sunat la poliție, crezând că aparține unui om. Din fericire, osul nu era uman și s-a aflat că avea o vechime de 13.000 de ani.

Oase de reptilă
Oase de reptilă

19) Câțiva exploratori au descoperit un pistol vechi în curtea lor. Acesta era ruginit, semn că peste el trecuseră mulți ani.

Armă veche
Armă veche

20) În timp ce săpa stâlpii unui gard, Ken Sauve a găsit un rămășițe osoase în curtea sa. Inițial a crezut că aparțin unor animale, dar soția lui a vrut totuși, să fie examinate. După expertiză, s-a dovedit că erau rămășițe umane care aparțineau anilor 1600.

Oase umane
Oase umane

21) Cercetătorii au descoperit unul dintre cele mai mari monumente preistorice din Europa. Este format din pietre de 15 metri înălțime și se crede că au fost folosite în trecut pentru ritualurile religioase.

Monument preistoric
Monument preistoric

22) O femeie a găsit în curtea ei un dolar extrem de rar, care datează din anul 1902.

Monedă veche
Monedă veche

23) Steaua Murfreesboro este un diamant albastru de 34,25 de carate. Diamantul a fost găsit de John Pollock la mina de diamante din Arkansas, lângă Murfreesboro. Este considerat cel mai mare diamant găsit de un turist, iar la vremea când a fost descoperit ( anul 1964 ) valora 15.000 de dolari. În zilele noastre, acesta ar costa 95.452 de dolari.

Diamant
Diamant

24) Un cuplu din California are în curte un loc special pentru a se adăposti în caz că se întâmplă vreo tragedie. A fost construit în 1961 și este complet echipat și aprovizionat în caz că are loc orice întâmplare neprevăzută.

Adăpost secret
Adăpost secret

25) În timp ce construia un gard, un bărbat a găsit un os de dinozaur vechi de 250 de ani. A păstrat osul în casa lui timp de 16 ani, iar în anul 2013 a decis să îl examineze mai atent.

Oase de reptilă
Oase de reptilă

26) În Bosnia, un bărbat a găsit șase meteoriți de mărimi mici în curtea sa.

Meteoriți
Meteoriți

27) După ce și-a renovat iazul, un om din New York a observat un lucru neobișnuit care ieșea din pământ. După ce s-a apropiat și s-a uitat cu atenție, a descoperit o fosilă. A început să facă săpături mai detaliate și a descoperit alte 90 de oase de reptile.

Fosile
Fosile

Loading...