Redactia.ro
Home » Știri » Comisar European, bolnav de Covid-19. Cum se simte reprezentanta Bulgariei

Comisar European, bolnav de Covid-19. Cum se simte reprezentanta Bulgariei

Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovație și reprezentanta Bulgariei în parlamentul de la Bruxelles a declarat astăzi că a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Se pare că acesta ar fi făcut două teste, primul ieșind însă negativ.

Comisarul European pentru cercetare, inovație, educație, cultură și tineret și cea care reprezintă Bulgaria în Uniunea Europeană a anunțat pe rețelele de socializare că este bolnavă de Covid-19. Aceasta a mărturisit că a luat contact cu o persoana din echipa sa, infectată cu acest virus. În plus, aceasta a făcut doua teste COVID-19, primul ieșind negativ, iar al doilea pozitiv. ″După un prim test negativ pentru COVID-19 luni, al doilea a fost pozitiv. Am rămas în autoizolare de luni şi voi rămâne în continuare acasă, urmând regulile stabilite″, a scris pe Twitter Mariya Gabriel, în încercarea de a liniști urmăritorii.

Mariya este primul comisar europeam infectat cu Covid-19

Dacă până acum au fost o serie de comisari și lideri comunitari care au contactat virusul, Mariya Gabriel este primul comisar european infectat cu coronavirus, aceasta fiind nevoită să se autoizoleze. Cât despre Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, aceasta a stat o săptămână în autoizolare, după ce a mărturisit că a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid-19. Desi marea majoritate a țarilor respectă carantina de 14 zile, Ursula a preferat să aplice regulile din Belgia, țara în care autoizolarea se face doar pentru 7 zile.

Update cazuri Covid-19 in Romania

  • Sâmbătă, 10 octombrie, România trece de 150.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.  Autoritățile au anunțat 3.517 de noi cazuri de COVID19 în ultimele 24 de ore. Astfel, bilanțul a ajuns la 152.403 de cazuri, dintre care 116.628 de persoane au fost declarate vindecate și externate.
  • Până în prezent, 5.358 de persoane infectate cu coronavirus au murit. În ultimele 24 de ore au fost raportate 59 de decese.
  • 629 de persoane sunt internate la ATI
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: