Redactia.ro
Home » Știri » Mario Fresh, declarații despre virginitatea Alexiei Eram

Mario Fresh, declarații despre virginitatea Alexiei Eram

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Fata Andreei Esca nu e ezită să apară la brațele iubitului ei, ori de câte are ocazia. 

 

 

Mario Fresh a făcut declarații despre virginitatea Alexiei Eram

 

Mario Fresh a fost acuzat de un vlogger că nu a avut activitate sexuală cu Alexia Eram în cei trei ani de când sunt împreună.  Mario și Alexia formează unul dintre cele mai îndrăgite și totuși cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Mario Fresh a avut recent o dispută cu un blogger, unde acesta a spus că Mario Fresh nu a avut activitate sexuală în cei trei ani de când este împreună cu fiica Andreei Esca.

Mario Fresh nu a ezitat și i-a luat apărarea iubitei sale. „Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, a fost răpunsul lui Mario Fresh pentru blogger. Mai mult, pe parciursul conflictului pe care l-a avut cu bloggerul, acesta nu a eyitat să adauge ”Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”.

Mario Fresh a lansat o piesă prin care a reacţionat la criticile aduse. Cântăreţul a lansat o melodiee, în care vorbeşte despre relaţia intimă pe care o are cu Alexia Eram. Mrio Fresh nu a eyitat şi a spus tot desprerelaţia pe care o are cu frumoasa fiică a Andreei Esca.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani”, a spus Alexia Eram, într-o eisiune telvizată.

Alexia Eram i-a făcut şi o declaraţie de dragoste artistului, în cadrul emisiunii televizate. Mai mult, fata Andreei Esca a vorbit despre calităţile pe care le apreciayă cel mai mult la Mario şi ce o determină să îl iubească.

„Este iubitor, respectuos și cel mai călduros om pe care îl știu!”.

Mai mult, mulția u fost curioși cum decurge relația dintre cei doi. Internauții au considerat chiar că Alexia ar fi însărcinată.

”Nu, nu sunt însărcinată. Eu doar m-am îngrășat puțin. Dacă va fi ceva să fiți siguri că veți afla de la mine, dar nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Poate se va întâmpla peste câțiva ani buni”, a spus  Alexia Eram pentru a-i calma pe fani.

Alexia Eram a trecut printr-o intervenție chirurgicală

 

 

Alexia Eram a fost internată în spital șia  trecut prin momente cumplite. Iubitul său, Mario Fresh, a fost alături de ea când se afla pe patul de spital. Vedeta avea dureri de burtă și a fost dusă la spital. Medicii au constatat că fata Andreei Esca are apendicită și că trebuie dusă la spital.

”Azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul, am fost să fac niște analize și o ecografie. Am apendicită. Am emoții pentru că este prima operație și prima anestezie generală. O să fie bine”, a spus Alexia Eram pe Instastory.

Fata Andreei Esca a revenit, ulterior, cu un update și a anunțat că urmează să fie operată. Alexia a dezvăluit că are emoții și că îi este frică de anestezie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: