Redactia.ro
Home » Monden » Detalii intime din viața Oanei Zăvoranu. Vedeta a recunoscut la ce vârstă și-a pierdut virginitatea

Detalii intime din viața Oanei Zăvoranu. Vedeta a recunoscut la ce vârstă și-a pierdut virginitatea

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru modul transparent în care spune lucrurile. Vedeta a făcut dezvăluiri fără perdea legate de viața ei intimă. 

 

Detalii intime din viața vedetei

 

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai râvnite femei din showbizul românesc. Vedeta este tot mai activă pe rețelele de socializare și le dezvăluie fanilor tot mai multe detalii cu privire la viața ei privată. Vedeta a dezvăluit, recent, la ec vârstă și-a pierdut virginitatea.

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă. Vedeta a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare, a interacționat cu fanii săi și a povestit detalii din intimitate. Vedeta nu a ezitat să facă dezvăluiri inedite și despre anumite vedete din showbiz-ul românesc, printre care Oana Roman, Bianca Pop, Lidia Buble, Cristina Ich și Alina Ceușan.

Oana Zăvoranu a fost întrebată la ce vârstă și-a pierdut virginitatea și a răspuns prompt, fără să ezite. Diva le-a mărturisit afnilor că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 18 ani, iar de atunci a început să se transforme în femeia care este astăzi. Însă, Oana nu a vorbit și despre primul bărbat din viața ei.

Zăvo nu ezită să spună de fiecare dată ceea ce crede. Astfel, vedeta pare că s-a reinventat și apare în ipostaze din ce în ce mai sexy pe rețelele de socializare. În ultimele apariții, Oana Zăvoranu s-a lăsat fotografiată cu posteriorul la vedere și a stârnti, astfel, imaginația internauților.

Același curaj l-a avut și în privința operațiilor estetice. Frumoasa brunetă nu a ezitat să spună de câte ori a intervenit asupra sânilor. Zăvoranu are mai multe operații estetice la nivelul sânilor. Ultima intervențir pe care și-a făcut-o ”Querida” este una de micșorare a sânilor. În luna martie a anului trecut, Oana Zăvoranu a ales să apeleze la medicii esteticieni pentru a-și micșora sânii. Bruneta și-a dorit un bust mult mai mic și mai ferm.

 

Oana Zăvoranu, noi dezvăluiri

 

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca frumoasa brunetă să facă și dezvăluiri de acest fel. Oana Zăvoranu le-a povestit fanilor că a urmat cursurile Colegiului Național I.L Caragiale București și a absolvit apoi Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, specialitatea ”Criminalistică”.

Mai mult, vedeta a absolvit licența cu nota 8,75, iar titlu lucrării este unul reprezentativ, ”Elemente Tactice și Metodologice în Investigarea Furtului din Buzunare”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: