Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A aflat că soțul o înșală și vrea să-și vândă rochia de mireasă. Ce va face cu banii

A aflat că soțul o înșală și vrea să-și vândă rochia de mireasă. Ce va face cu banii

O bloggeriță în vârstă de 28 de ani, pe nume Samantha Wragg, din Marea Britanie, a aflat că soțul o înșală și a decis nu doar ruperea căsniciei, ci să-și vândă și rochia de mireasă pe eBay. Cu banii de pe rochia de mireasă, creată de un designer, ea vrea să-și plătească cheltuielile de divorț.

A aflat că soțul o înșală și vrea să-și vândă rochia de mireasă

Samantha Wragg, o tânără bloggeriță din Regatul Unit, a aflat că soțul o înșală la un an după ce s-au căsătorit, iar acum vrea să divorțeze, dar și să-și vândă rochia de mireasă, creată de un designer și care a costat 2000 de lire sterline. Samantha a postat un anunț pe eBay, în care a precizat că persoana care va cumpăra rochia (500 de lire sterline) o va ajuta să-și plătească cheltuielile de divorț, informează ndtv.com

Woman Sells Wedding Dress On eBay To Fund Divorce From Husband

În anul 2014, bloggerița a avut parte de o nuntă de vis și credea că bărbatul cu care a ales să-și unească destinele îi va fi alături pe veci. Nu a fost nici pe departe așa, căci la un după mariaj a aflat că acesta are o amantă și, mai mult, s-a mutat cu ea. Vestea nu i-a picat deloc bine Samanthei și a determinat-o să decurgă la vânzarea rochiei de mireasă și, de altfel, la divorț.

Samantha Wragg: ”Rochia trebuie dusă la curățătorie pentru a îndepărta mirosul trădării”

Anunțul de pe eBay are și o doză de umor, pentru că, după cum a scris Samantha, rochia ei de mireasă conține ”mirosul trădării”, și de aceea trebuie dusă la curățătorie. În rest, totul este în stare bună.

“Rochia a fost purtată o dată, este într-o stare foarte bună, dar trebuie dusă la curățătorie pentru a îndepărta de pe ea mirosul trădării. Vând această rochie Art Deco în mare parte, pentru că trebuie să plătesc procesul de  divorț. Îmi cer scuze că am pus doar două fotografii, dar când am aflat că soțul meu trăia cu altă femeie am ars cam toate pozele cu fața lui dezgustătoare”a scris tanara în varstă de 28 de ani pe eBay.

Samantha speră ca rochia să aducă mai multă fericire celei care o cumpăra și, totodată, a precizat că este dispusă să răspundă oricărei întrebări legate de cea cu care a fugit soțul său.

”Sper că această rochie să va aducă mult mai multă fericire decât mi-a adus mie. Dacă aveți întrebări despre rochie sau despre aia cu care a fugit soțul meu, mă puteți contacta oricând”a mai scris în anunțul de pe eBay tânăra bloggeriță

Mulți dintre cei care i-au văzut anunțul bloggeriței s-au amuzat, dar nu prea au fost tentați să cumpere rochia.