Redactia.ro
Home » Stil de viață » A așteptat 10 zile la aeroport o femeie pe care dorea să o cunoască. Din păcate, deznodământul este de-a dreptul dureros!

A așteptat 10 zile la aeroport o femeie pe care dorea să o cunoască. Din păcate, deznodământul este de-a dreptul dureros!

GALERIE FOTO (5) A așteptat 10 zile la aeroport o femeie pe care dorea să o cunoască.

A așteptat 10 zile la aeroport o femeie pe care dorea să o cunoască. Iubirea este întotdeauna imprevizibilă, iar când ești lovit de ea dorința este foarte mare, iar gesturile sunt de necontrolat. Un bărbat din Olanda a devenit cunoscut în China, după ce a călătorit 4.500 de kilometri și a așteptat 10 zile în aeroport pentru a cunoaște o femeie. Finalul este crunt! Ce s-a întâmplat cu acesta?

A așteptat 10 zile la aeroport o femeie pe care dorea să o cunoască. Din păcate, deznodământul este de-a dreptul dureros!

A așteptat 10 zile la aeroport o femeie pe care dorea să o cunoască. Poveștile de dragoste sunt întotdeauna un prilej de a le cunoaște și de a descoperi ce au trăit unii oameni. Sunt și experiențe frumoase, dar și experiențe mai puțin plăcute. A doua parte se încadrează și în povestea lui Alexander Pieter Cirk, un olandez care a călătorit 4.500 de kilometri pentru a-și cunoaște femeia visurilor. În vârstă de 41 de ani, Alexander a ajuns cunoscut în presa din China după ce a așteptat 10 zile în aeroport pentru a o cunoaște pe femeia cu care discutase mult timp în mediul online. Zhang, în vârstă de 26 de ani l-a abordat pe Alexander pe rețelele de socializare, iar cei doi au păstrat legătura online timp de 2 luni. Fericit că, în sfârșit și-a găsit aleasa, Alexander și-a făcut mari speranțe. Astfel, bărbatul a decis să parcurgă mii de kilometri pentru a o cunoaște pe Zheng.

Cei doi trebuia să se întâlnească într-un aeroport din China, dar femeia nu a apărut niciodată. Alexander nu a renunțat din prima, acesta așteptând 10 zile în aeroport în speranța că Zhang va apărea. Olandezul a rămas în aeroport până a cedat fizic. Angajații aeroportului au chemat ambulanta, pentru a-l transporta pe bărbat la spital. Astfel, povestea sa de dragoste a devenit virală în presa din China.

Ce s-a întâmplat cu Zhang?

Ulterior, tânăra în vârstă de 26 de ani a fost contactată de jurnaliști, declarând că nu a crezut că Alexander a venit în China pentru a o cunoaște. „Relatia noastra romantica a avansat dar in ultima vreme a inceput sa fie putin aspru. Intr-o zi mi-a trimis o poza cu biletele de avion in mod neasteptat si am crezut ca e o gluma. Nu m-a mai cautat dupa aceea” a spus Zhang.

În momentul în care a ajuns în China, bărbatul de 41 de ani ar fi încercar să o caute pe Zhang, dar aceasta ar fi avut telefonul închis pentru că plecase în alt oraș pentru a-și face operații estetice. Se pare că în tot acest timp, Cirk a sperat că iubita sa va veni la aeroport pentru a-l cunoaște, dar povestea s-a terminat în momentul în care acesta a fost transportat la spital, după ce și-a neglijat propria sănătate. La scurt timp, Alexander Pieter Cîrk a fost externat și s-a întors în țara sa natală fără a-și cunoaște iubita din mediul online. De cealaltă parte, Zhang susține că l-a contactat, iar relația lor este departe de a se încheia. Mai mult, tânăra plănuiește să se întâlnească cu Alexander după ce își revine.