Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A avut cei mai ciudaţi vecini. A locuit 20 ani lângă ei, dar nu şi-au vorbit. După ce oamenii s-au mutat, a intrat în casa lor. ŞOC mare ce a găsit acolo!

A avut cei mai ciudaţi vecini. A locuit 20 ani lângă ei, dar nu şi-au vorbit. După ce oamenii s-au mutat, a intrat în casa lor. ŞOC mare ce a găsit acolo!

GALERIE FOTO (5)

Vecinii nu ţi-i alegi, ci te alegi cu ei. Aşa spune o vorbă din popor. Uneori, oamenii care locuiesc lângă casa ta se dovedesc a fi nişte ciudaţi. Aşa s-a întâmplat şi în cazul de faţă.

Un utilizator Reddit şi-a spus povestea înspăimântătoare, extrasă parcă din filmele horror.

A intrat în casa lor după ce s-au mutat

Omul cu pricina a locuit timp de 20 de ani lângă cei mai ciudaţi vecini. Nu a vorbit niciodată cu familia din apropiere, din cauză că locuitorii casei erau mai retraşi.

Se comportau extrem de ciudat, nimeni din cartie nu stia ce e cu ei, ce fac, cum traiesc, cum se descurca. Nu salutau deloc, observam ca ies foarte rar afara din casa”, spune utilizatorul.

În cele din urma, dupa ce familia respectiva s-a mutat, casa a rămas nelocuită şi neasigurata, usile erau deschise. Alaturi de alti prieteni, bărbatul a decis sa facă o vizită în interior, pentru a vedea cum trăiau acei oameni.

Ce a descoperit? Munţi de gunoaie, mâncare putrezită şi materii fecale erau în fiecare cameră. Mucegaiul acaparese toţi pereţii. Oroare în care trăiau acei vecini dubioşi poate fi observată în galeria foto.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: