Redactia.ro
Home » Monden » A comis-o din nou! Fulgy, gest strigător la cer făcut pe o rețea de socializare VIDEO 

A comis-o din nou! Fulgy, gest strigător la cer făcut pe o rețea de socializare VIDEO 

A comis-o din nou! Fulgy, gest strigător la cer făcut pe o rețea de socializare VIDEO 

A comis-o din nou! Fulgy, gest strigător la cer făcut pe o rețea de socializare! Iată imaginile care i-au revoltat pe internauți!

Fulgy, gest strigător la cer făcut pe o rețea de socializare

A comis-o din nou! Fulgy ne-a obișnuit deja cu felul lui de a fi. Tânărul este extrem de dezinvolt și nepăsător atunci când vine vorba de oamenii din jurul lui. Acesta nu se lasă afectat niciodată de gurile rele și acum, a răspuns în consecință, chiar pe o rețea de socializare cu un gest strigător la cer!

Mezinul familiei Clejani i-a uimit pe internauții care butonau telefoanele pe platforma TikTok cu un live în care, nervos fiind, a recurs la un gest obscen! Fulgy a fost îngânat de un alt internaut și a decis să scoată la vedere „bărbăția”, motiv pentru care i-a fost suspendat contul de TikTok! Cu toate acestea, acum, Fulgy susține că în videoclip nu se vede ceea ce pare și că ar fi vorba, de fapt, de o jucărie pentru adulți.

@ochiuldinumbra99 #fy #repost #catmaisus #catmaimultefollow #dauback #fulgyclejani ♬ sunet original – tip tok univers ochiuldinumbra

Cum se apără Fulgy după gestul strigător la cer făcut pe TikTok

Fulgy susține că știe că a greșit făcând un gest interzis pe TikTok, însă își asigură fanii că a recurs la o astfel de faptă dinadins, reușind să-și atingă scopul!

„Am contul de Tik Tok oficial, dar din cauza raporturilor și din greșelea mea, că nu pot să zic că n-am încălcat regulamentul 100%. Faza aia de atunci într-adevăr așa se înțelege ( n.r. că și-a arătat organul genital), dar a fost gândită dinainte, nu e vorba despre organul meu genital. Am intrat în live cu niște persoane, nu le dau numele că sunt prea mici, iar eu am făcut asta ca să le închid contul. Am arătat pe live un vibrator care semăna cu un organ genital, nu de asta mi-au închis mie contul însă.

Eu jucam cu o fată și se spune că nuditate se consideră și dacă ai niște pantaloni mai scurți și ți se văd formele, iar în acel moment am primit suspendare cum ar veni la dreptul de a face live. Mi-au închis contul pentru câteva zile, după am luat legătura cu cineva care lucrează la Tik Tok. El era un om foarte toxic, eu încercam să-mi soluționez problema și el a dat-o în altele și mi-a zis că îmi închide contul să nu mai am niciodată acces pe live.

Am intrat într-un cerc de oameni, unde nu aveam ce să caut, iar oamenii au anunțat de la început că totul e un pamflet și nu e nimic real în ce discută ei acolo. Eu aveam un prieten acolo și toată lumea a văzut că îi trimiteam cadouri și toată lumea pronunța numele meu. Ăia din cauză că nu au cifre, că nu sunt virali, au început să vorbească prost, să mă jignească, iar eu normal că am vrut să le închid contul și am scos vibratorul și l-am arătat. Acum că totul a fost o manevră de la bun început și ei erau niște șarlatani, normal că au zis că mi-am scos organul genital, iar pe Tik Tok n-ai avea voie să faci așa ceva și în secunda 2 ai contul închis”, a spus Fulgy, pentru Spynews.ro.

 

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: