Redactia.ro
Home » Știri » A cumpărat mai multe roșii de la supermarket, dar a avut un șoc atunci când a văzut ce era în interiorul lor. Buzoianul a arătat tuturor ce a găsit

A cumpărat mai multe roșii de la supermarket, dar a avut un șoc atunci când a văzut ce era în interiorul lor. Buzoianul a arătat tuturor ce a găsit

GALERIE FOTO (2) rosii

Sezonul roșiilor a început, ele putând fi găsite la orice tabară, precum și în marile lanțuri de magazine. Din nefericire, nu toate legumele comercializate au cea mai bună formă și sunt potrivite consumului. Un buzoian a povestit întâmplarea neplăcută prin care a trecut după ce a cumpărat de la un supermarket mai multe roșii.

Ce a găsit un buzoian în roșiile pe care le-a cumpărat de la supermarket

Buzoianul a cumpărat de la un supermarket mai trei kilograme de roșii. Aveau un aspect plăcut și nu prezentau urme de alterare, așadar nu s-a gândit că în interiorul acestora va găsi ceva care îl va determina să le arunce imediat la gunoi.

rosii incoltite
Așa arătau roșiile pe care buzioanul le-a cumpărat

Atunci când a tăiat o roșie și a observat că în interiorul ei se aflau mai multe firicele albe a crezut inițial că ar fi vorba despre viermi, însă ulterior a ajuns la concluzia că nu erau viermi, ci semințe încolițite. Acestea pot deveni deosebit de periculoase pentru sănătate dacă sunt consumate întrucât conțin solanină, o substanță toxică pentru organism.

Buzoianul a povestit totul pe rețelele de socializare

Bărbatul a aruncat toate cele trei kilograme de roșii pe care le-a achiziționat și a decis să povestească și altora incidentul neplăcut prin care a trecut. „Doar trei zile au stat la temperature camerei, înainte să ne decidem să le consumăm. Soția a crezut că sunt viermi, însă la o privire mai atentă ne-am dat seama că sunt semințele încolțite. Am decis să aruncăm la tomberon toate cele trei kilograme de roșii cumpărate din supermarket. Pur și simplu ne știm ce consumăm, cu ce substanțe au fost tratate aceste roșii de le-au făcut să încolțească în asemenea mod”, a povestit buzoianul.

„Ne omorâți cu zile ca să faceți bani. De unde aveți roșii coapte când afară plouă de rupe, frig a fost până de curând și soare mai deloc? Cu ce le stropiți? Foarte normal ar fi ca cel care vinde roșii în piață sau orice altceva să aibă trecut pe lângă certificatul de producător și cu ce a stropit și tratat plantele.”, a fost mesajul scris de către Răzvan Nicula.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini