Redactia.ro
Home » Stil de viață » A dat o tură de magazin și a ajuns la casă cu un cărucior de cumpărături plin de jucării. Imaginea care a emoționat până la lacrimi mii de români

A dat o tură de magazin și a ajuns la casă cu un cărucior de cumpărături plin de jucării. Imaginea care a emoționat până la lacrimi mii de români

GALERIE FOTO (2)

De multe ori surprindem imagini care pot transmite celui care le privește mai mult decât o fac o mie de cuvinte. Un astfel de exemplu este o poză cu un bărbat cu un cărucior de cumpărături plin de jucării, imagine extrem de populară pe rețelele de socializare în aceste zile. Mii de români au fost emoționați până la lacrimi când au aflat povestea care se ascunde în spatele acestei fotografii.

O imagine cu un bărbat care își așteaptă rândul la casa de marcat a unui magazin cu un cărucior de cumpărături plin doar cu jucării face în acest zile înconjurul Internetului.
Povestea din spatele acestei imagini a fost dezvăluită de un internaut, iar mii de români s-au bucurat când au aflat gestul cu totul surprinzător al omului. La o primă vedere, nimeni nu s-ar fi așteptat ca imaginea să stârnească așa multe emoții.

A ajuns la casă cu un cărucior de cumpărături plin de jucării! Imaginea a emoționat până la lacrimi mii de români

În spatele unei imagini se pot ascunde multe povești uimitoare. Așa este și cazul pozei care i-a impresionat pe mulți români.
Mai exact, în poza postată pe Internet apare un bărbat extrem de serios care așteaptă liniștit la casa de marcat a unui hipermarket având un cărucior de cumpărături plin cu jucării de pluș, care mai de care mai colorată și drăgălașă.

Dacă poate cei mai mulți, la prima vedere, ar putea crede că acest om cumpără aceste jucării noi și extrem de amuzante pentru orice micuț pentru copiii săi sau copiii din familia sa, iată că lucrurile nu stau mereu cum am crede. Spre surprinderea tuturor, aceste jucării vor ajunge la niște copii care au cel mai mult nevoie de ele!

“Acest bărbat cu un cărucior plin cu jucării de pluș, a fost întrebat de casier de ce a cumpărat atât de multe și ce va face?

Un pic jenat, el răspunde că pe parcursul anului, atunci când are niște bani în plus, cumpără jucării și le pune deoparte ..

Apoi se îmbracă ca Moș Crăciun și merge pe coridoarele spitalelor de copii și le oferă celor mici.

Acest om merită să fie făcut cunoscut ! “, explică pe rețelele de socializare cel care a aflat povestea impresionantă din spatele acestei imagini.

Gestul bărbatului cu un cărucior plin de jucării, mii de aprecieri pe Internet

La doar câteva ore de la postarea imaginii, imaginea în care apare bărbatul cu un cărucior plin de jucării a strâns 10 mii de aprecieri din partea românilor care au aflat povestea emoționantă. Și chiar dacă au fost internauți care au comentat faptul că este posibil ca poza să nu fie făcută în România, gestul bărbatului i-a impresionat pe toți.

“Felicitări! Nu-mi vine să cred că mai există astfel de oameni. Încă mai avem o speranță. / Foarte frumos din partea lui măcar aduce un zambet acelor copii. / Nu conteaza in ce tara este, conteaza gestul omului.”, sunt doar câteva dintre cele mai apreciate comentarii de la postare.

Etichete: