Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A dat peste un seif vechi, în timp ce făcea curat în casa bunicilor. Incredibil ce conținea obiectul

A dat peste un seif vechi, în timp ce făcea curat în casa bunicilor. Incredibil ce conținea obiectul

GALERIE FOTO (6)Seif vechi

Un bărbat din SUA a avut parte de șocul vieții lui, atunci când făcea curat în casa bunicilor săi. Individul a dat peste un seif  vechi de secole întregi, bine ascuns, și care conținea obiecte de valoare.

A dat peste un seif vechi, în timp ce făcea curat în casa bunicilor. Incredibil ce conținea obiectul

După moartea bunicului lui, individul american a decis să meargă în casa acestuia, rămasă pustie după ce și bunica lui a decedat în urmă cu câțiva ani. Odată ce a dat peste seif, tânărul a povestit experiența pe rețelele de socializare, scrie Daily News.

Americanul s-a apropiat de o ușă, în stadiu de degradare și care ducea spre un dulap, sub niște scări. Dulapul, asemeni ușii, nu arăta deloc estetic, dar mai ales un loc sigur de a ascunde o comoară. Sub dulap, se afla un covor prăfuit și care trebuia curățat. Dorind să-l scoată pentru a-l spăla, americanul a descoperit ceva dubios sub el. După o analiză îndelungată, și-a dat seama că are de a face cu un seif, foarte vechi. Atât de vechi, încât cu greu i-a descoperit și codul de deschidere. După ce a fost chemat un lăcătuș, a reușit să forțeze seiful. Și atunci, surpriză!

S-au găsit bancnote cam rupte ce-i drept, saci, cutii, bijuterii, ceasuri, monede. Toate aceste obiecte valorează în prezent sume exorbitante, iar bărbatul nu știe ce să facă: dacă să le păstreze sau să le vândă.

Ce a descoperit o femeie în subsolul casei sale

O femeie din SUA a avut șocul vieții sale, atunci când și-a renovat casa. Mai exact, voia să-și dea în chirie locuința, însă, chiriașii i-au spus că este o problemă la o țeavă, iar atunci când a decis să o repare, femeia a descoperit ceva ce ține de istoria SUA.  Mai exact, sub țeava din subsolul casei se afla o cale ferată subterană. Pe aici, sclavii fugeau libertate. Așa și-a dat seama femeia că este posesoarea unei comori naționale, dar și a unei istorii americane.

Etichete: