Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A găsit o pereche de chiloți străini la ea în casă. Uite ce s-a întâmplat după ce a vorbit despre asta pe facebook

A găsit o pereche de chiloți străini la ea în casă. Uite ce s-a întâmplat după ce a vorbit despre asta pe facebook

GALERIE FOTO (2)A găsit o pereche de chiloți străni la ea în casă. Uite ce s-a întâmplat după ce a vorbit despre asta pe facebook

A găsit o pereche de chiloți străini la ea în casă. Uite ce s-a întâmplat după ce a vorbit despre asta pe facebook. O femeie a încercat să o depisteze pe amanta soțului său printr-un mesaj răutăcios postat pe facebook.

Corinna a găsit această pereche de chiloți în dormitorul ei. Din păcate pentru ea, aceasta este o marcă pentru femei, însă soțul ei a negat orice tip de aventură. Așa că femeia a decis să facă pe detectivul. Ingeniozitatea de care a dat dovată a făcut-o cunoscută. Acesta este mesajul pe care l-a postat pe internet alături de fotografie.

A găsit o pereche de chiloți străni la ea în casă. Uite ce s-a întâmplat după ce a vorbit despre asta pe facebook

,,Bună străine!

Nu-ți face griji – Până acum existența ta a fost negată și numele tău e încă necunoscut pentru mine! Ți-am găsit chiloții în dormitorul meu. Probabil i-ai uitat ultima dată când ai venit la mine acasă în vizită. Sper sincer că ți-a plăcut cum mi-am amenajat dormitorul! Aș fi atât de fericită dacă ai veni să îți ridici chiloții în persoană, așa ai putea să îmi dai câteva ponturi de design interior. Ultima dată când ne-ai vizitat, eu nu am fost acasă pentru că a trebuit să lucrez.

Presupun că încă îți amintești unde locuiesc ;)”

Din păcate, nu știm cum s-a încheiat această poveste. Noi bănuim însă că relația ei a mers mai departe și nu s-a prezentat la ușa ei nicio doamnă pentru a-și revendica bunul.

Citește și: A găsit un geamantan vechi într-un parc. Când l-a deschis a început să plângă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: