Redactia.ro
Home » Monden » A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cine va obține, de fapt, custodia fiicei artistei

A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cine va obține, de fapt, custodia fiicei artistei

Cine va obține, de fapt, custodia fiicei artistei

În ziua de 1 decembrie 2023, lumea artistică românească a suferit o pierdere grea odată cu trecerea în neființă a celebrei actrițe Rona Hartner, care a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de doar 50 de ani. Înmormântarea sa a avut loc la cimitirul Bellu din București, evenimentul adunând în jurul său familia, prietenii și colegii din industria cinematografică.

Cu toate acestea, după momentul solemn al înmormântării, atenția publicului s-a îndreptat rapid către o altă problemă sensibilă – custodia fiicei sale, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani. Se pare că discuțiile și disputele au izbucnit imediat după ceremonie, provocând o controversă ce avea să pună în lumină relațiile tensionate dintre fostul soț al actriței, Rocco Sedan, și sora acesteia, Rinda.

Cine va obține, de fapt, custodia fiicei Ronei Hartner

Sursele indică faptul că Rita își exprimase dorința de a rămâne pe Coasta de Azur, locul unde mama ei îi lăsase o locuință în moștenire prin intermediul unui notar. Mai mult decât atât, tânăra își dorea să-și continue studiile acolo. Cu toate acestea, decizia sa ar fi putut fi influențată de o eventuală reconciliere cu tatăl său, Rocco Sedan, chiar dacă relația lor nu fusese strânsă în trecut.

Conform informațiilor furnizate de cancan.ro, custodia Ritei devine un punct de dispută intensă între Rocco Sedan și Rinda, sora regretatei actrițe. Cu toate că fiica lui Rona Hartner nu a avut o legătură strânsă cu tatăl ei, posibilitatea unei revederi și a stabilirii unei relații mai apropiate ar fi putut influența alegerile tinerei.

„Fata vrea să-și continue studiile în Franța. A fost alegerea ei să stea și cu părintele său. Rocco ne-a spus acest lucru după înmormântare. Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase.

E o situație grea pentru ea, mai ales că e foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vrea să rămână la ea”, a spus o persoană apropiată de Rona Hartner, pentru sursa menționată anterior.

Rita ar putea ajunge la tatăl său

În timp ce detaliile despre disputa privind custodia rămân parțial neclare, se pare că aceasta s-a transformat într-un veritabil război emoțional între tatăl  Ritei și familia regretatei artiste. Aspectul emoțional al situației este evident, ținând cont de recenta pierdere suferită de familia Hartner și de nevoia de stabilitate și susținere a tinerei Rita în aceste momente dificile.

„Lupta pentru custodie e abia la început… După înmormântare, atât Sumayla, cât și tatăl ei, bunica sa și fratele Ronei s-au întors toți în Franța”, se mai arată în declarația persoanei în cauză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: