Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A montat o cameră video pentru a vedea de ce iubita lui se trezea mereu la 4:27

A montat o cameră video pentru a vedea de ce iubita lui se trezea mereu la 4:27

cameră video

Șoc și groază pentru un cuplu din Cleveland, SUA! Un bărbat a fost alarmat de faptul că iubita lui se trezește în fiecare zi la ora 4:27, fără a avea setată vreo alarmă. A cumpărat o cameră video și ce a surprins în imagini l-a terifiat pe viață. Degeaba a chemat autoritățile că acestea n-au avut cu ce să-i ajute, spunând că nu e „de expertiza” lor.

A montat o cameră video pentru a vedea ce se întâmplă

Un bărbat din Cleveland a montat o cameră video pentru a vedea ce se întâmplă cu iubita lui de se trezește în fiecare noapte la 4:27. Imaginile au indicat o activitate paranormală. Deși în noaptea respectivă iubita lui nu s-a trezit, altceva s-a petrecut la ora respectivă.

A doua zi, când s-a uitat pe filmări, bărbatul a trăit șocul vieții lui. La ora 4: 25, ușile de la dressing s-au deschis singure, apoi a fost dărâmată o veioză de pe noptieră. Deși cei doi nu s-au trezit în urma zgomotelor, toată activitatea a fost surprinsă de camera montată în dormitorul lor.

Ce au făcut după acest moment

Speriați de forța ciudată care le-a deschis ușile la dressing, cei doi au sunat la poliție. Și deși oamenii legii s-au prezentat la ușă, au precizat că nu-i pot ajuta cu nimic. Ei au menționat că nu e de expertiza lor și i-au sfătuit să cheme un specialist.

Loading...