Redactia.ro
Home » Știri » A murit omul de televiziune Jim Lehrer. Avea 85 de ani

A murit omul de televiziune Jim Lehrer. Avea 85 de ani

a murit omul de televiziune

Veste tristă de peste Ocean! A murit omul de televiziune Jim Lehrer. Longevivul prezentator TV avea 85 de ani când a trecut în neființă. Newyorkezii îl plâng acum pe cel care a fost unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune.

A murit omul de televiziune Jim Lehrer

Jim Lehrer, legendarul moderator al programului de televiziune „NewsHour”, a murit la 85 de ani. Tristul anunț al morții sale a fost făcut chiar de către programul de televiziune pentru care a lucrat toată viața sa, PBS. Potrivit primelor informații, Jim Lehrer s-a stins „în pace”, fiind înconjurat de toți cei dragi lui.

Jim Lehrer avea o carieră fabuloasă în televiziune, fiind chiar cel care  a co-fondat respectatul format de televiziune. Acesta se retrăsese din lumina reflectoarelor în 2011. Jim a moderat 12 dezbateri electorale, „mai mult decât oricine în istorie”, anunță CNN.

Mesaje de condoleanțe din partea colegilor de muncă

Printre cei care și-au prezentat public condoleanțele se numără și succesorul său. Judy Woodruff, cel care a preluat frâiele emisiunii, și-a exprimat părerea de rău în public. „Sunt distrus de pierderea persoanei care este cheia vieții mele profesionale. A fost un mentor pentru mine și am valorat nespus prietenia dintre noi. Mereu l-am admirat și i-am căutat aprobarea. Și știu mulți alții care au făcut la fel.”, se arată scris în comunicatul emis de Judy Woodruff.

Loading...