Redactia.ro
Home » Știri » De ce s-a aruncat în gol, de pe cămin, studentul din București. Cine era tânărul

De ce s-a aruncat în gol, de pe cămin, studentul din București. Cine era tânărul

Student care s-a aruncat in gol

Au fost momente de panică, la un cămin din Capitală, după ce un student s-a aruncat de pe acoperișul clădirii unde era cazat și a murit, mai târziu, la spital. Tânărul în vârstă de 22 de ani avea o depresie, iar la momentul incidentului se afla în sevraj, deoarece era consumator de droguri. Nu se cunoaște cu exactitate cauza pentru care a vrut să se sinucidă, cert este că la fața locului a cerut să vină fosta sa iubită. Se ia în calcul ipoteza ca băiatul să fi suferit din dragoste.

De ce s-a aruncat în gol, de pe cămin, studentul din București

Studentul care s-a aruncat, vineri, în gol, de pe căminul din Capitală, unde era cazat, a murit. Tânărul suferea de depresie, potrivit spuselor psihologului său, dar nu se cunoaște și motivul. Este posibil ca să fi avut o dezamăgire în dragoste, deoarece înainte de a se arunca de pe clădire, a cerut ca fosta sa iubită să vină sus la geam. Persoanele care-l cunosc au confirmat că era dependent de droguri. Potrivit Antena 3, tânărul era în sevraj în momentul incidentului.

Studentul a fost transportat la spital, în stop cardio-respirator, dar medicii nu i-au mai putut salva viața. Timp de mai bine de trei ore a stat acesta pe acoperișul căminulu, după care s-a aruncat. Asta deși la fața locului erau trei negociatori, doi bărbați și o femeie, psihologul lui. Tânârul mergea de mai mult timp la consiliere.

Oamenii legii au urcat să îl salveze, dar tânărul a blocat fereastra de acces. Este exclusă varianta alunecării de pe clădire, iar gestul de aruncare a fost deliberat, spun polițiștii.

„Dacă exista o fărâmă care să dorească să fie salvată, ca noi să simțim că putem să acționăm, acționam. În autoscara am reușit într-o oarecare măsură fără să ne vadă, să îi distragem atenția, să o calăm, nu a vrut, a amenințat că se aruncă și oamenii erau pregătiți jos, fără să îi vadă. Nu știu dacă pot da un timp, în schimb eu zic că sub 30 de secunde. Orice manevră de forță poate determina persoana respectivă să facă gestul. Este foarte periculos. Suntem oameni și se întâmplă evenimente deosebite. Din punct de veder și profesional, dar și uman am zis că totuși avându-le aici (n.r. saltelele) să le punem, dar fără să le vadă, fără să îi amplificăm dorința. Saltelele alea erau mici și le puteam pune fără să ne vadă. Negocierea este baza și este ceva optim pentru a salva.”, a transmis un purtător de cuvânt al Poliției.

Cine era tânărul adolescent

Acesta a fost  abandonat de părinti, iar în copilărie a locuit într-un sat din afara Capitalei. Mai apoi s-a mutat în București unde a locuit în zona Floreasca. A fost student la ASE și consuma droguri încă din primul an de studiu. A renunțat la facultate încă din primul an. A fost angajat ca recepționer și locuia cu chirie în căminul de unde s-a aruncat. Proprietarul spune că mai întârzia cu plata. Tânărul a fost și antrenor de fitness.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: