Redactia.ro
Home » ADEVARUL » A rămas însărcinată la doar 13 ani!

A rămas însărcinată la doar 13 ani!

A rămas însărcinată la doar 13 ani, împreună cu un băiat de doar 10 ani! Nici buletin nu au, dar deja trebuie să poarte responsabilitatea altei vieți!

Sunt tot mai multe cazuri de copii care devin… părinți. Și în această situație, cei doi nu au fost conștienți că își vor compromite viitorul. Este vorba despre o fată de 13 ani și un băiat de doar 10 ani, din Siberia.

Despre ei a scris publicația rusească TBK. Se pare că nici măcar nu învață la aceeași școală! Învață la școli diferite din Siberia și se cunosc de când erau mici. Sursa citată relatează că fata este decisă să ducă sarcina la termen și să păstreze bebelușul. Ea beneficiază și de sprijinul familiei.

A rămas însărcinată la doar 13 ani! Poliția a deschis o anchetă în acest caz

Autorităție s-au autosesizat în această situație. Polițiștii spun că statul le va oferi servicii medicale gratuite, inclusiv consiliere psihologică.

Nu se știu foarte multe despre identitatea băiatului care ar fi lăsat-o însărcinată pe copilă. Cei doi s-au trecut ca fiind „căsătoriți” pe rețelele sociale.

Nicolai Skorobogatov, medic pediatru, nu pare convins că un băiatul de doar 10 ani ar putea fi tatăl biologic al bebelușului.

„Teoretic, este posibil. Totuși, nu sunt convins că povestea este adevărată. Băiatul ar putea fi obligat sau păcălit să creadă că a lăsat-o însărcinată pe copilă, în timp ce adevăratul tată să se ascundă. Evident, adevărul se poate afla foarte ușor, cu un simplu test”, a declarat medicul pentru KRSK.

Loading...