Redactia.ro
Home » Stil de viață » A venit neanunțat acasă și a avut parte de surpriza vieții. Cu cine era iubita lui în pat

A venit neanunțat acasă și a avut parte de surpriza vieții. Cu cine era iubita lui în pat

a venit neanuntat

Sătulă de gelozia permanentă a logodnicului său, o femeie s-a gândit să pună la cale o farsă pe care să nu o uite niciodată. Zis și făcut! Bărbatul a avut parte de șocul vieții lui când a ajuns acasă. Cu ce îl aștepta logodnica lui?

Surpriza trăită de un bărbat

Erau împreună de câțiva ani și urmau să se căsătorească, însă el nu avea încredere deloc în ea. Sătulă să-i fie pusă fidelitatea sub semnul întrebării, femeia a pregătit un plan prin care să-l lecuiască pe logodnicul ei de gelozie. L-a așteptat în desuuri, în pat, cu un… bărbat.

Mai mult de atât, la intrare în casă, se puteau vedea pantofi de bărbat, o bluză și alte obiecte vestimentare ce i-ar fi aparținut unui bărbat.

Atunci când bărbatul a sosit dintr-o călătorie de afaceri, neanunțat, și-a văzut logodnica în pat, în tandrețuri, cu un bărbat. Fără să stea pe gânduri prea mult, bărbatul a loc foc și s-a năpustit asupra celor doi. Era pornit să-l ia la bătăie pe oricare ar fi fost în pat cu logodnica sa. Cine era, de fapt?

Cu cine era logodnica lui în pat

Cu un… manechin! Femeia pusese totul la cale pentru ca logodnicul său să creadă că-l înșeală, să vadă care va fi reacția lui. Și, după cum se aștepta, bărbatul a fost furios când a crezut că logodnica lui îi este infidelă. „L-aș fi omorât!”, a declarat bărbatul după ce a conștientizat ce farsă îi pusese la cale logodnica sa.

„Mi se face rău! De ce ai făcut asta. Aș fi omorât pe oricine ar fi fost în pat cu tine”, a mai precizat logodnicul femeii. Cu siguranță, aceasta va fi o experiență pe care nu o va uita niciodată și, cine știe, poate va învăța să aibă mai multă încredere în cea cu care vrea să se căsătorească. Uite aici VIDEO al acestei farse:

Loading...