Redactia.ro
Home » Știri » Accesoriu neobișnuit purtat de Carmen Iohannis! Foarte rar o vezi așa pe prima-doamnă a României FOTO

Accesoriu neobișnuit purtat de Carmen Iohannis! Foarte rar o vezi așa pe prima-doamnă a României FOTO

GALERIE FOTO (3)

Fidelă rochiilor vaporoase, colorate și elegante, rar se întâmplă ca prima-doamnă a României să surprindă pe plan vestimentar. Ei bine, la cea mai recentă apariție în public, Carmen Iohannis a reușit să-și împrospăteze outfitul cu un accesoriu purtat foarte rar.

Carmen Iohannis, ținută vaporoasă și colorată în Germania

Weekendul trecut, Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele țării în Germania pentru a-și ridica trofeul din partea Asociației Germanilor sudeți, câștigat în 2020. Cum doi ani evenimentele de gen au fost suspendate pe fondul pandemiei, șeful statului de abia acum a reușit să-și ridice premiul.

Gala a avut loc la Hof, un oraș din apropierea graniței cu Cehia, pe 4 iunie, chiar de Ziua Germanilor Sudeți. După cum era de așteptat, prima-doamnă a României a ales pentru această ocazie să poarte o rochie semnată de designerul Andreea Tincu, cea care a îmbrăcat-o în ultima perioadă.

Rochia a fost creată de Andreea Tincu

Ce accesoriu neobișnuit a ales să poarte Carmen Iohannis

Rochia purtată a fost una scurtă, cu o terminație puțin deasupra genunchilor, așa cum ne-a obișnuit și până acum. Într-o culoare vibrantă de albastru, cu mâneci bufante și din mătase, piesa vestimentară i-a venit ca turnată la cei 61 de ani. Prima-doamnă și-a accesorizat ținuta cu sandale de-un roz pudrat și o geantă plic asortată. Totuși, ceea ce a atras atenția a fost faptul că a purtat ochelari de soare. Total potriviți pentru un eveniment de zi, ochelarii se soare i-au oferit primei-doamne un aer aparte și un suflu revigorat.


La fel de elegant a fost și președintele Klaus Iohannis, care a purtat un costum elegant, la care a asortat o cravată bleu, în ton cu ținuta soției sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: