Redactia.ro
Home » Monden » Accident vestimentar pe covorul roșu! Vedeta, pusă într-o ipostază jenantă după ce rochia i-a dezvăluit sânii

Accident vestimentar pe covorul roșu! Vedeta, pusă într-o ipostază jenantă după ce rochia i-a dezvăluit sânii

GALERIE FOTO (6)

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, așa că multe dintre personalitățile din lumea filmului, și nu numai, și-au făcut apariția pe covorul roșu al evenimentului zilele acestea. Printre acestea s-a numărat și Lady Victoria Hervey, o tânără care se trage dintr-o familie de aristocrați. Din păcate pentru ea, apariția ei a lăsat de dorit, dat fiind faptul că a suferit un accident vestimentar care a pus-o într-o poziție jenantă.

Accident vestimentar pe covorul roșu

Lady Victoria Hervey are 45 de ani și aparține unei familii de aristocrați: tatăl său este cel de-al șaselea marchiz de Bristol. De profesie, ea este model, așa că nu e deloc străină aparițiilor pe covorul roșu. Cu toate acestea, tocmai o astfel de apariție a pus-o într-o ipostază ingrată.

Dornică de atenție, Lady Victoria Hervey a ales să poarte o ținută sexy, dar foarte riscantă, drept dovadă incidentul petrecut. Fără să țină cont de natura evenimentului, fostul model și-a ales o rochie cu decupaje îndrăznețe în zona sânilor, dar și foarte decoltată în spate. Au fost premisele ideale pentru un accident vestimentar în văzul tuturor, la un eveniment frecventat de lumea bună.

I-a expus sânii în văzul fotografilor

Rochia mult prea decoltată i-a expus sânii chiar pe covorul roșu, acolo unde erau prezenți zeci de paparazzi, avizi de cadre inedite. Așa se face că Lady Victoria Hervey a ajuns pe prima pagină a ziarelor de scandal cu apariția sa din cadrul Festivalului de Film de la Cannes.


Cu toate acestea, fostul model nu părea atât de deranjat de cele petrecute. Fără să se grăbească, și-a ajustat cupele rochiei, a zâmbit larg fotografilor și și-a continuat nestingherită defilarea pe covorul roșu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: