Redactia.ro
Home » Știri » Actorul James Michael Tyler din serialul ”Friends” a anunțat că suferă de cancer: ”Probabil mă va termina”

Actorul James Michael Tyler din serialul ”Friends” a anunțat că suferă de cancer: ”Probabil mă va termina”

James Mihchael Ryler

Actorul James Michael Tyler din serialul ”Friends”, cel care a interpretat rolul chelnerului Gunther, a anunțat că are cancer de prostată. Boala este în stadiul patru, iar James se teme pentru viața lui.

Actorul James Michael Tyler din serialul ”Friends” a anunțat că suferă de cancer: ”Probabil mă va termina”

Veste tristă pentru fanii actorului James Michael Tyler din serialul ”Friends”. Cel care a interpretat rolul chelnerului, din cafeneaua Central Perk, a anunțat că a fost descoperit cu cancer la prostată, în stadiul patru. Actorul, în vârstă de 59 de ani, a mai dezvăluit că fost diagnosticat în septembrie 2018, iar acum boala a avansat atât de mult, încât s-a răspândit și la oase. Drept urmare, el acum nu se mai poate deplasa și a fost supus chimioterapiei.

James Michael Tyler, Gunther Din „Friends”, A Anunțat Că Suferă De Cancer: „Probabil Mă Va Termina” | Libertatea

James Michael Tyler a aflat că are cancer în urma unui control de rutină, a povestit el, într-un interviu pentru NBC.”Cancer în stadiul terminal (…) Știu că la un moment dat, boala mă va termina (…) Când am intrat online și am văzut rezultatele analizei de sânge am depistat ceva dubios. Aproape imediat, medicul meu m-a sunat și mi-a spus:Hei, am nevoie să vii mâine, pentru că bănuiesc că s-ar putea să ai o problemă destul de gravă cu prostata ”, își amintește James Michael Tyler, scrie BBC.

James Michael Tyler Fights Stage 4 Cancer | Celebrities – Celebrity Land International

În urma bolii sale, James i-a îndemnat pe restul bărbaților să meargă regulat să-și facă controale.„Există și alte opțiuni disponibile pentru bărbați, dacă îl depistează înaintea mea”, a spus el.

Ce spune actorul despre rolul pe care l-a avut în serialul ”Friends”

James își amintește cu drag de acea perioadă, despre care spune că a fost cea mai memorabilă din viața lui.  Consideră totul a fost foarte special. ”Au fost cei mai memorabili 10 ani din viața mea, sincer. Nu mi-aș fi putut imagina o experiență mai bună. Toți acești tipi au fost fantastici și a fost o bucurie de a lucra. Mi s-a părut foarte, foarte special.”, a mai spus actorul pentru sursa menționată anterior.

James Michael Tyler, Gunther din „Friends”, a anunțat că suferă de cancer: „Probabil mă va termina”

Etichete: