Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Actrița cu 734 operații estetice. A șocat o lume întreagă!

Actrița cu 734 operații estetice. A șocat o lume întreagă!

Joan Rivers a fost una dintre cele mai populare vedete din SUA. Era supranumită ”Regina comentariilor acide” datorită sincerității sale, dar era cunoscută și pentru sutele de operații estetice, peste 700 la număr.

Actrița cu 734 operații estetice. A șocat o lume întreagă!

Se spune că și-a petrecut jumătate din viață prin cabinetele medicilor esteticieni. Din dorința de a fi mereu tânără și frumoasă, gurile rele spun despre regretata Joan Rivers că și-a făcut 734 de operații estetice. După ce a făcut o liposucție, a început să regrete sutele de intervenții, potrivit perfecte.ro.

joan

Printre modificările pe care și le-a făcut sunt: rinoplastie, injecții cu botox, modifcarea bărbiei, dar și multe facelift-uri. Pe când avea 78 de ani și-a făcut o operație estetică în fața camerelor de filmat, cu care familia, prietenii, rudele, dar mai ales fiica sa nu au fost de acord. Actrița a vrut atunci să-și întinerească pielea din zona gâtului.

Se poate mai rău de atât? Vezi 6 vedete cu operaţii estetice dezastruoase! | Străine, Vedete | Unica.ro

„Nu vreau sa mori!”, i-a spus fiica, la care Joan a afirmat: „Corpul meu este ca un templu, iar tempul meu trebuie redecorat”.

La 77 de ani a stârnit controverse după ce a apărut într-o reclamă în care mulți au acuzat că nu este corpul său și că este modificat de anumite programe.

Joan Rivers a murit în timpul unei operații la gât

La vârsta de 81 de ani, Joan Rivers s-a stins din viață, după ce a intrat în comă, în timpul unei operații la gât. Culmea sorții, înainte de a muri, Joan a avut un număr de stand-up comedy în care a vorbit despre propria moarte. Ea s-a remarcat și prin afirmațiile sale dure, despre anumite subiecte. După ce i s-a spus, odată, că peste 2.000 de palestinieni au murit, Joan Rivers a răspuns:

”Când declari război, declari război. Ei l-au început. Noi nu ţinem cont de cine a murit. Eşti mort, ai meritat să mori. Să nu îndrăzneşti să încerci să mă faci să mă simt prost din cauza asta. Li s-a spus (palestinienilor – n.r.) să plece. Ei nu au plecat. Nu pleci, înseamnă că eşti un idiot. Cel puţin cei care au fost ucişi au fost cei cu IQ-uri scăzute“, a mai declarat Rivers. Mai mult, actriţa a descris organizaţia Hamas ca fiind una „teroristă“. „Ei (Hamas – n.r.) au fost aleşi de o mulţime de oameni foarte proşti care nu au nici măcar propriul creion“, a explicat actriţa.

Poze: 10 vedete distruse de operaţiile estetice. Vezi cum arată înainte şi după! | Străine, Vedete | Unica.ro

De altfel, o altă firmație care a stârnit controverse este despre fostul președinte al SUA și soția acestuia: „Obama este gay, iar Michelle e transsexual“

”Când am spus că Michelle Obama e un transsexual, era, de fapt, un compliment. Este foarte atractivă, are un corp frumos, un chip frumos, machiaje frumoase. Cele mai frumoase femei din lumea asta sunt, de fapt, transsexualii. Să nu mai spuneţi că nu e corect politic. Vă spun ce nu e corect politic: faptul că presa mă atacă pentru că sunt bătrână, evreică şi heterosexuală“, a mai spus Joan Rivers.

În anul 2013, a făcut o glumă catalogată de presa internațională ca fiind neinspirată. Mai exact, gluma avea legătură cu ținuta purtată de topmodelul german Heidi Klum la Oscar. „Ultima oară când cineva din Germania a fost atât de «fierbinte» era când împingea nişte evrei într-un cuptor“, a comentat fostul star american