Redactia.ro
Home » Știri » Adela, condusă pe ultimul drum. Tânăra polițistă a fost înmormântată fără slujbă în biserică

Adela, condusă pe ultimul drum. Tânăra polițistă a fost înmormântată fără slujbă în biserică

GALERIE FOTO (2)

Toți cei care au cunoscut-o pe Adela, polițista din Filiași care s-a sinucis în baia din Gara Strehaia, au condus-o pe tânăra pe ultimul drum. Tânăra de doar 25 de ani a fost înmormântată fără slujbă în biserică, iar pentru familie și prieteni momentul a fost extrem de dureros.

Adela Loredana a fost ieri condusă pe ultimul drum. Au fost clipe extrem de grele pentru familie și prietenii tinerei care avea toată viața în față. Însă depresia de care sufea a făcut-o să recurgă la gestul extrem.

Adela, condusă pe ultimul drum. Tânăra polițistă a fost înmormântată fără slujbă în biserică

Dureros a fost și faptul că, din pricina faptului că s-a sinucis, tânăra polițistă Adela nu a avut parte de o slujbă de înmormântare în biserică, ci doar la mormânt. Acolo s-au strâns toți cei dragi să o mai vadă pentru o ultimă dată.

Părinții și soțul polițistei Adela încă sunt șocați de cele întâmplate, fiind devastați de durere. Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea tinerei pe care toți o știau mereu cu zâmbetul pe buze.

Mașinile care au venit la funerariile fetei au purtat toate o fotografie cu Adela din ziua în care a fost cea mai fericită, din septembrie 2021. Atunci, frumoasa polițistă s-a căsătorit cu partenerul ei.

Ultimul mesaj al Adelei pentru soțul ei: l-a rugat să aibă grijă de familia ei

Ultimul căruia Adela i-a scris un mesaj a fost chiar soțul ei, atunci când ea și-a cerut iertare pentru gestul pe care îl va face. L-a rugat să aibă grijă de familia ei.

Bărbatul a sunat-o imediat, dar a fost mult prea târziu. Adela deja își închisese telefonul. Soțul i-a apelat într-un suflet colegii tinerei polițiste, care au plecat imediat în căutarea ei. Însă din nefericire, au găsit-o într-o baltă de sânge în baia gării din Strehaia.

Medicii ajunși de urgență la fața locului nu au avut ce să mai facă pentru a o salva pe Adela, care s-a stins la doar 25 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: