Redactia.ro
Home » Redactia Links » Adelina Pestrițu, expusă la coronavirus? „Chiar mi-e frică”

Adelina Pestrițu, expusă la coronavirus? „Chiar mi-e frică”

GALERIE FOTO (4)

De câteva zile, Adelina Pestrițu se află pe teritoriul Italiei, unde participă la un show de modă. Vedeta le-a mărturisit fanilor că se află în focarul epidemiei de coronavirus, care a panicat Italia.

Adelina Pestrițu, expusă la coronavirus?

Vedeta se află în Milano, acolo unde se desfășoară unul dintre cele mai mari evenimente de modă. În zona respectivă au fost depistate mai multe cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă”, a transmis Adelina Pestrițu într-un mesaj video.

Adelina poartă masca de protecție

În mai multe postări din social media, Adelina apare purtând o mască de protecție. Pesemne, vedeta și-a luat o minimă metodă de protecție împotriva virusului. „Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău.„, a transmis Adelina Pestrițu într-un video pe Instagram.

Vedeta va mai rămâne câteva zile pe teritoriul Italiei, urmând ca la întoarcerea în țară să stea timp de 14 zile în carantină, sub supraveghere. Vedeta e însoțită de soțul ei, Virgil Steblea, care va urma același protocol.

Loading...