Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu a fost bătută. Vedeta a cerut ordin de protecție împotriva iubitului agresor

Adriana Bahmuțeanu a fost bătută. Vedeta a cerut ordin de protecție împotriva iubitului agresor

Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe de groază din cauza iubitului grec. Vedeta a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei partener de viață. Prezentatoarea TV a ajuns la tribunalul Sectorului 5, pentru un nou termen în procesul în care a cerut ordin de protecţie împotriva iubitului grec.

Un nou termen în dosarul în care este implicată Adrian Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu ar fi cerut, în urmă cu o lună, un ordin de protecţie provizoriu pe numele iubitului grec, potrivit România TV. Câțiva apropiați din anturajul celor doi au spus, pentru sursa citată, că bărbatul ar fi devenit extrem de violent şi chiar ar fi agresat-o pe Adriana Bahmuţeanu.

Grecul, un cunoscut interpret de muzică tradiţională, a contestat decizia în instanţă şi a pierdut. Joi, 14 iulie 2022, a avut loc un nou termen în care au fost audiaţi patru martori aduşi de fostul iubit al vedetei. Aceştia au declarat că vedeta provoca certurile. Momentan, se știe doar că Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată fizic de fostul ei partener de viață, bărbatul de origine greacă alături de care a trăit o poveste de dragoste. Vedeta nu a dat informații cu privire la momentele prin care a trecut din cauza fostului ei partener de viață. Adriana a preferat să fie discretă și să-și țină viața amoroasă departe de ochii curioșilor.

Cine este Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul de la noi. Vedeta a avut o relație tumultoasă cu afaceristul Silviu Prigoană, cu care s-a căsătorit de cinci ori și cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Cei doi au fost împreună mulți ani și au avut parte de o relație cu multe despărțiri și împăcări. Aceasta este un om de televiziune cunoscut, care a candidat în 2020 la Primăria Sectorului 1 din București.

Etichete: