Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț: ”Fără el nu aș fi fost ceea ce sunt”

Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț: ”Fără el nu aș fi fost ceea ce sunt”

Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț: ”Fără el nu aș fi fost ceea ce sunt”

Adriana Bahmuțeanu și-a sărbătorit ziua de naștere de curând, iar vedeta i-a transmis cu această ocazie, în direct în timpul unei emisiuni TV, un mesaj emoționant lui Silviu Prigoană, fostul ei soț.

Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț

Pentru Adriana Bahmuțeanu astăzi a fost o zi foarte emoționantă, asta deoarece cunoscuta jurnalistă și-a sărbătorit aniversarea. Cunoscuta jurnalistă a împlinit vârsta de 47 de ani. Invitată la un post de televizine, vedeta a ținut să-i transmită fostul ei soț, Silviu Prigoană, un mesaj prin care să-i mulțumească pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

Vedeta a mărturisit că el a făcut-o ceea ce e astăzi, el i-a oferit copii frumoși tot lângă el a petrecut momente plăcute împreună. Chiar dacă și-au aruncat și cuvinte grele, pentru jurnalistă a fost o lecție și a avut multe de învățat.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Nu regret mare lucru. Îi mulțumesc lui Prigoană, dacă nu era Prigoană în viața mea nu eram ceea ce sunt astăzi, dacă nu era el nu mă trezeam la realitate, cu tot balamucul din lume fără Prigoană nu aș fi fost ceea ce sunt azi, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Mi-a dat momente frumoase, mi-a oferit momente frumoase, ne-am iubit, ne-am certat, a fost cu pasiune, nu regret nimic”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Mesajele pentru Adriana Bahmuțeanu au început încă de la primele ore ale dimineții, iar vedeta a mărturisit că cei mai dragi oameni au sunat-o și i-au trimis o mulțime de mesaje în această zi importantă pentru ea. Jurnalista a primit apeluri și din partea copiilor săi, însă fostul său soț, Silviu Prigoană, nu a contactat-o, după cum a afirmat chiar ea, dar a precizat că nici nu ar trebui să facă asta deoarece nu mai au nicio legătură.

Silviu Prigoană își acuză fosta soție că nu-i lasă pe copii să poarte mască de protecție

Un nou scandal între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Se pare că războiul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu este departe de a se termina. Cei doi foști soți au păreri diferite despre pandemia de coronavirus, iar acest lucru afectează din ce în ce mai mult relația lor. Afaceristul o acuză pe fosta prezentatoare tv că nu le permite copiilor să poarte măști de protecție.

În prezent, cei doi copii locuiesc împreună cu tatăl lor, iar Adriana are voie să îi vadă doar două weekend-uri pe lună. Ei bine, dacă mulți credeau că certurile dintre cei doi s-au oprit, s-au înșelat! Recent, afaceristul a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că pune în pericol copiilor. Mai exact, bruneta nu-i lasă pe cei mici să poarte mască de protecție, pentru că este împotriva restricțiilor impuse de autorități.

”Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari. Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul”, a spus Silviu Prigoană.

De asemenea, Silviu Prigoană a declarat că el și Adriana nu-și mai vorbesc decât în scris, interzicându-le copiilor săi să vorbească despre mama lor în prezența sa. ”Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența lor sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem”, a mai dezvăluit omul de afaceri.