Redactia.ro
Home » Știri » Ale cui erau amprentele de pe ușa Cristinei Țopescu? Poliția a aflat

Ale cui erau amprentele de pe ușa Cristinei Țopescu? Poliția a aflat

amprentele de pe ușa Cristinei Țopescu

Cum circumstanțele în care a fost găsită Cristina Țopescu fără suflare au fost neobișnuite, așa că autoritățile au fost nevoite să preleveze amprentele de pe ușa Cristinei Țopescu. După expertiză, polițiștii au descoperit ale cui era amprentele de pe ușa regretatei jurnaliste. Iată ce se știe până acum!

Ale cui erau amprentele de pe ușa Cristinei Țopescu

Diana Maria, vecină și prietenă, a fost cea care a găsit-o fără suflare pe Cristina Țopescu. Ea a povestit că a mers acasă la aceasta să o verifice și ce a văzut pe geamul locuinței a făcut-o să alerteze poliția. Potrivit spuselor ei, s-a urcat pe geam și a văzut cei doi căței morți. Așa a decis să sune la 112. Ulterior, tot ea a fost cea care a intrat în casă alături de polițiștii sosiți în urma apelului la 112.

De aceea, amprentele pe care le-au găsit la fața locului au fost chiar ale ei. ”Am intrat cu lanternele în locuința Cristinei, fiindcă nu era lumină. Așa cum i-am spus în acea seară și ofițerului de la serviciul specializat prezent la fața locului, să fie sigur că îmi va găsi amprentele pe clanța de la ușă. Făcând o paranteză, când trăia, ziua, Cristina lăsa ușa de la casă deschisă. Râdea și spunea că oricum dacă aude cineva cățeii lătrând nu are curajul să intre, doar noaptea mai încuia ușa! Acum, era închisă pe dinăuntru, deci vă dați seama că am deschis, am aprins luminile, am văzut-o cum era pe pat. Am ieșit, am mai vorbit cu doamna comisar șef de la Poliția Otopeni. I-am spun pe cine să contacteze, fiindcă nu știa pe cine să anunțe din familie, apoi am plecat acasă.”, a povestit Diana, vecina și prietena Cristinei Țopescu.

Citește și Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu? Familia a luat decizia

Loading...