Redactia.ro
Home » TV » Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț. Cei doi se războiesc pentru custodia fiului lor

Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț. Cei doi se războiesc pentru custodia fiului lor

GALERIE FOTO (6)

Interpreta Alessia și fostul soț sunt implicați într-un nou scandal. Aflată în plin proces pentru custodia fiului lor, Alessia, în vârstă de  38 de ani, a anunțat că a fugit la Constanța și a cerut ordin de restricție împotriva fostului ei soț cu care a avut o relație de 15 ani. 

Alessia a cerut ordin de restricție împotriva fostului soț

Interpreta Alessia și fostul soț, Ionuț, au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de 15 ani. Însă, despărțirea dintre cei doi a fost departe de a fi una amiabilă. Cei doi se întâlnesc la tribunal, acolo unde au încercat să stabilească custodia copilulu lor, Alin, care are doar trei ani. Însă, acesta nu este singurul motiv pentru care cei doi se judecă. Artista l-a acuza pe fostul soț de violență și a cerut chiar ș un ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Cântăreața pare să fie extrem de speriată în urma comportamentului pe care fostul său soț îl are. Mai mult, artista a declarat că nu se simtă în siguranță în București, motiv pentru care și-a luat fiul și a plecat în Constanța. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe rețelele de socializare.

,,Printre procese, ordine de protecție, mai reușesc să cresc și copilul. Nu am crezut că voi face asta în viața vieților mele. Viața te duce pe niște cărări surprinzătoare”, a scris Alessia, pe contul de Instagram.

Ce declară fostul soț al artistei

Ionuț, fostul soț al Alessiei, a venit cu o altă versiune în cecea ce privește neînțelegerile pe care le are cu fosta parteneră și a oferit primele declarații în acest sens.

,,Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit nici un termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei.

Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a intamplat acțiunea. Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nici o relație între noi acum, vorbim doar când e să văd copilul și atât’, a declarat fostul soț al Alessiei, la Antena Stars.

Alessia, la spital din cauza divorțului

Artista Alessia a avut probleme de sănătate din cauza divorțului. Interpreta a lăsat impresia că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț, însă, după multe neînțelegeri, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.Despărțirea a rănit-o pe artistă, astfel încât a ajuns la spital din cauza situației dureoase prin care a trecut. Dacă la începutul lui 2020 cei doi păreau dispuși să își mai dea o șansă, lucrurile au degenerat pe parcurs într-un scandal privind partajul de la divorț.

,,Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc, dacă nu, îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul. Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc copilul în maşină. El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Am ales să accept condiţiile lui, astfel încât să se termine odată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită”, a spus Alessia în august anul trecut, la Star Matinal.

Ruptura dintre Alessia și fostul ei soț, Ionuț, a survenit în februarie 2019. Alessia a dezvălit atunci motivul pentru care ea și tatăl copilului ei s-au despărțit. Interpreta mărturisea atunci că a trecut printr-o perioadă extrem de grea atunci, mai ales că soțul ei nu se implica sută la sută în relație.

„Lucrurile sunt tulburi acum, atâta tot. Adevărul e că nu prea poţi să trăieşti cu mine în casă, sunt cicălitoare. Dacă stai cu mine cinci zile, a doua ai și fugit. Sunt şi eu cam dificilă, recunosc. El m-a cerut, am acceptat logodna. Am rămas însă însărcinată, am făcut botezul. Dar sincer, eu am simţit de la început că nu e sută la sută. Poate e şi vârsta, că el e mai mic cu şapte ani decât mine. Şi atunci am zis să mai aştept un pic, să văd dacă atinge maturitatea necesară pentru nervii mei”, a declarat Alessia în timpul divorțului, în exclusivitate pentru Click.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: