Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Dinu, relație cu un bărbat însurat? A fost surprinsă în ipostaze romantice cu Ziv Tetelman

Alexandra Dinu, relație cu un bărbat însurat? A fost surprinsă în ipostaze romantice cu Ziv Tetelman

GALERIE FOTO (5)

După ce s-a despărțit de actorul și producătorul de la Hollywood, Jeffrey Greenstein, Alexandra Dinu pare că iubește din nou. A fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre cu Ziv Tetelman, cel despre care se știe că este soțul tenismenei Raluca Sandu.

Alexandra Dinu, relație cu un bărbat însurat? A fost surprinsă în ipostaze romantice cu Ziv Tetelman

Ziv Tetelman și jurata de la Românii au talent, Alexandra Dinu, au fost suprinși, marți, de paparazzi Spynews, în ipostaze romantice. Fără a se sfii de ochii lumi, cei doi au mers braț la braț, pe stradă, semn că există o idilă între ei. Însă, ar putea fi o relație controversată, deoarece toată lumea știe de miliardarul evreu că este căsătorit cu tenismena Raluca Sandu.

Ce-i drept, pe conturile de pe rețelele de socializare ale Ralucăi Sandu și ale lui Ziv Tetelman nu mai sunt poze cu ei doi, împreună. Însă, nici nu au confirmat public un posibil divorț. Dacă Ziv Tetelman s-a despărțit de soția sa, atunci Alexandra Dinu are toate șansele să-și formeze o relație solidă cu acesta.

Concret, Ziv Tetelman și Alexandra Dinu au fost văzuți la un apartament scump din zona parcului Herăstrau, acolo unde locuiește, de fapt, actrița. Împreună cu miliardarul evreu a mers către o patiserie, conduși fiind de șoferii lor. După ce au ieșit din patiserie, Alexandra Dinu și Ziv s-au îndreptat către un magazin mai scump, din București. Au ieșit de acolo după 40 de minute. În tot acest timp, gesturile romantice nu au lipsit, dintre ei.

Alexandra Dinu îl ia de braț pe Ziv Tetelman

La un moment dat, fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, îl ia de braț de Ziv Tetelman și se orientează către un restaurant al unui hotel din centrul Capitalei. Acolo nu au stat prea mult, deoarece au realizat că pot fi văzuți de cineva zona fiind destul de aglomerată.

După ce au plecat de la acel restaurant, îndrăgostiții s-au orientat către vila din Corbeanca a lui a lui Ziv Tetelman. Dar, înainte de a ajunge la destinație, s-au oprit la un supermarket. Bărbatul coboară din mașină în timp ce Alexandra Dinu îl așteaptă în bolidul de lux al acestuia.