Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Stan și-a înșelat iubitul cu fostul Biancăi Drăgușanu. Poze nud cu ea și Tristan Tate

Alexandra Stan și-a înșelat iubitul cu fostul Biancăi Drăgușanu. Poze nud cu ea și Tristan Tate

Alexandra Stan si Tristan Tate

Alexandra Stan l-a înșelat pe fostul ei iubit, Bogdan, cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate. Imagini din intimitatea celor doi au ieșit la iveală.

Alexandra Stan și-a înșelat iubitul cu fostul Biancăi Drăgușanu. Poze nud cu ea și Tristan Tate

Alexandra Stan stârnește, din nou, controverse. În spațiul public au apărut imagini nud cu artista și fostul Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate. Potrivit Spynews, cei doi ar fi avut o aventură timp de o lună, iar Alexandra Stan avea o relație pe atunci.

Aceeași sursă transmite că Tristan Tate nu și-a dorit ceva serios cu cântăreața, timp în care aceasta spera ca Tristan să o ajute să evolueze profesional. Mai exact, să-i promoveze piesele pe onlyfans, asta deoarece el cunoaște foarte bine industria. Tristan ar fi sfătuit-o chiar să-și concedieze managerul.

alexandra stan si tristan tate la baie, imagini deocheate

Atunci când a realizat că Tristan nu-și dorește o relație îndelungată cu ea, Alexandra Stan ar fi decis să pună punct idilei și să rămână doar cu Bogdan.  Dar, până a se ajunge în acest punct, vedeta a fost la Tristan acasă, s-au pozat și au avut parte de clipe demne de filmele pentru adulți. Alexandra i-ar fi compus chiar și melodii de dragoste lui Tristan Tate.

alexandra stan acasa la tristan tate

Când a întreținut ultima oară relații intime Alexandra Stan

Alexandra Stan a mărturist în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că ultima oară când a întreținut relații intime a fost înainte de a veni la Survivor România. În cadrul aceleiași emisiuni, Alexandra Stan și-a recunoscut bisexualitatea.

”Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.   

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a mai spus Alexandra Stan la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

https://youtu.be/iol982JyAOE?t=6072