Redactia.ro
Home » Monden » Amalia și Vasilică Ceterașu vor fi părinți de gemeni. Cum au reacționat: „Am fost în stare de șoc”

Amalia și Vasilică Ceterașu vor fi părinți de gemeni. Cum au reacționat: „Am fost în stare de șoc”

GALERIE FOTO (2)

Amalia și Vasilică Ceterașu vor deveni părinți de gemeni. Cum au reacționat cei doi când au primit marea veste. Primele declarații despre sarcină.

Amalia și Vasilică Ceterașu vor fi părinți de gemeni

Amalia și Vasilică Ceterașu au data vestea cea mare, anunțând că vor deveni părinți de gemeni. Artistul de muzică populară și partenera lui de viață au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au făcut primele declarații despre sarcină. Folcloristul n-a stat prea mult pe gânduri și a anunțat imediat că va avea gemeni împreună cu iubita lui. „Noi facem copii”, a ținut să spună artistul de muzică populară, în fața tuturor.

Amalia și Vasilică Ceterașu mai au o fetiță, pe nume Selena Maria, în vârstă de șase ani. Cântăreața a mărturisit că-și dorea să devină mamă din nou, însă nu se aștepta ca va avea gemeni. „Ne doream, dar n-am știut că vor fi doi. Eu am fost un pic în stare de șoc atunci, n-am știut că vor fi doi. N-am avut probleme, deocamdată mă simt bine”, a spus Amalia, în emisiunea TV precizată. Artista a dezvăluit că a avut pofte o singură dată și că nu este o sarcină cu probleme. Aceasta are 13 săptămâni de sarcină.

Primele declarații despre sarcină

În ciuda faptului că Vasilică i-a fost infidel soției lui, în trecut, acesta este o persoană geloasă. Amalia recunoaște că adesea soțul ei o sună și o întreabă cu cine este sau ce face. Chiar și atunci când aceasta i-a spus că este însărcinată, Vasilică și-a pus un semn de întrebare.

Mi-o dat doamna doctor niște calcule și m-a dereglat. Eram în turneu în America, singur. Dar astea dau randament după”, a ținut să spună Vasilică.

Se pare că Selena Maria nu a reacționat chiar bine atunci când a auzit că va fi surioară. „Am fost cu Selena la radiografie. O plâns, a urlat”, a spus Vasilică Ceterașu.