Redactia.ro
Home » Homepage » Ana Morodan, prinsă băută și drogată la volan! Vedeta de la Antena Stars a fost reținută pentru 24 de ore

Ana Morodan, prinsă băută și drogată la volan! Vedeta de la Antena Stars a fost reținută pentru 24 de ore

Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieșit din arestul poliției. Vedeta s-a dus într-un suflet șă-și refacă look-ul FOTO

Ana Morodan a fost prinsă băută și drogată la volan! Vedeta de la Antena Stars a fost reținută pentru 24 de ore. Iată toate detaliile!

Ana Morodan, prinsă băută și drogată la volan

Șoc în lumea mondenă! Ana Moradan, una dintre cele mai influente personalități din mediul online a fost prinsă sub influența alcoolului și a substanțelor interzise în timp ce se afla la volanul mașinii ei de lux. Vedeta de la Antena Stars a fost reținută de către polițiști preț de 24 de ore. Iată întreg șirul întâmplării!

Ana Morodan a fost oprită de către polițiștii de la Brigada Rutieră de 2 ori, în numai 12 ore, în cursul zilei de ieri. Aceștia au solicitat un test de alcoolemie, dar și antidrog. Rezultatul șochează, deoarece vedeta a avut o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge și de asemenea un rezultat pozitiv pentru consumul de substanțe, motiv pentru care autoritățile au întocmit 2 capete de acuzații. Ulterior, Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore pentru infracțiunile comise, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se prezinte în fața instanței de judecată, potrivit Cancan. Totodată, vedeta a refuzat să meargă la spital pentru recoltare de probe.

Ana Morodan, probleme cu alcoolul?

În trecut, Ana Morodan ar fi apărut într-o emisiune puțin euforică din cauza alcoolului, dar explicația acesteia a fost că a jucat un rol și că totul a fost făcut într-o notă de glumă:

„Aia (n.r. momentul în care Ana Morodan a apărut în stare de ebrietate în emisiunea Xtra-Night Show) era cu trei-patru zile înainte de fimare (n.r. filmarea emisiunii „REALĂ, by Ana Morodan”) și a fost o chestie gândită de noi, de toată echipa. Eu, o dată la șase luni fac ceva să comenteze lumea. De bine, de rău, să comenteze lumea. A fost o joacă actoricească. Mă scuzați că nu am dat la teatru. Scuzați-măăă.

Eu m-aș duce, sincer, să beau câte un vinuleț din când în când, să-mi pun un pahar de rose, numai că nu mă lasă ăia că se vede pe filmare și nu te lasă să bei un pahar de rose la televizor” a explicat Ana Morodan, pentru sursa citată mai sus.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: