Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan are un corp de invidiat. Cum își menține impresara silueta

Anamaria Prodan are un corp de invidiat. Cum își menține impresara silueta

GALERIE FOTO (8) Anamaria Prodan are un corp de invidiat. Cum își menține impresara silueta

Anamaria Prodan are o siluetă de invidiat, iar multe persoane se întreabă cum își menține aceasta silueta. Ei bine, nu face nimic deosebit.

Anamaria Prodan are un corp de invidiat. Cum își menține impresara silueta

Impresara Anamaria Prodan s-a luptat în trecut cu kilogramele în plus, însă acum, vedeta are un corp de invidiat. Întrebată care este secretul frumuseții ei, aceasta a declarat că îi place mâncarea deși nu se observă acest lucru. Prezentatoarea Tv recunoaște că nu se poate abține de la mâncare, dar când își propune să țină o dietă, aceasta reușește să spună stop mâncării.

Eu iubesc să mănânc, cred că de-asta m-am născut. Să mănânc mult, mult! Dar știu de fiecare dată când să spun stop. Atunci când vreau să țin un regim, îl țin la sânge, iar rezultatele se văd imediat”,spune Anamaria Prodan.

Potrivit acesteia, îi place să gătească și petrece foart mult timp în bucătărie, când are timp liber. Însă, se pare că nu reușește să îl întreacă pe Reghe, care este un bun bucătar. “Laurențiu, dacă n-ar fi fost fotbalist, sigur ajungea un foarte bun bucătar”, declara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, o adevărată femeie de casă

Anamaria Prodan deși este o mare gospodină, nu stă deoparte nici când vine vorba de curățenie în casa ei cu trei etaje din Snagov. Impresa declară că face curățenie împreună cu fetele pe care le-a angajat special pentru curățenie. Frumoasa blondină, deși este foarte ocupată cu afacerile, își face timp și pentru treburile casnice.

Fac curat împreună cu fetele pe care le-am luat special pentru curățenie. Nu stau degeaba, le ajut de fiecare dacă. Îmi fac mereu timp să-mi aranjez casa, să arate așa cum trebuie și să fie curată. La orice oră, eu sunt gata să ajut. Dacă mă trezești și noaptea din somn și ai nevoie de mine, eu pun mâna la muncă. Trebuie doar să-mi ceri ajutorul și să fii sigur că-l vei primi imediat”, a mai spus impresara de 47 de ani.

Citeste si:Reconstituirea faptelor din Caracal. Gheorghe Dincă aranjat ca la carte

Loading...