Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan aruncă bomba! „Eu nu divorțez”. Ce a declarat impresara

Anamaria Prodan aruncă bomba! „Eu nu divorțez”. Ce a declarat impresara

GALERIE FOTO (2)

Încurcate sunt căile Domnului, dar mai încurcată este căsnicia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf. Nimeni nu mai înțelege nimic din „mișcările” pe care cei doi soți le fac în spațiul public. Totul a luat din nou o întorsătură drastică în momentul în care Anamaria Prodan a făcut ieri declarații șocante. Ce spune impresara.

Anamaria Prodan spulberă zvonurile despre divorț

Ieri, Anamaria Prodan a fost abordată pe stradă de un reporter care i-a adresat mai multe întrebări. Anamaria Prodan nu a părut deloc cu garda jos și a afirmat că ea nu divorțează de Laurențiu Reghecampf. Impresara a continuat să spună că nu știe cine este domnișoara despre care se zvonește că l-ar face tătic pe Laurențiu Reghecampf și că nici nu se pune problema ca aceasta să locuiască cu Reghe la Craiova.

Nu este prima dată când Anamaria Prodan iese public și afirmă că nu există vreun divorț. Același lucru s-a întâmplat și în vară, când Laurențiu a mai declarat că va divorța și impresara a liniștit imediat apele. Rămâne de văzut dacă de această dată divorțul se va materializa sau nu.

Eu nu divorțez! Nu se întâmplă nimic! Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu. Probabil că este o chestie din asta și soțul meu este într-o nebuloasă, de nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic.„, a spus Anamaria Prodan.

Care a fost declarația prin care Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul

Zvonurile despre divorțul dintre sexy impresară și antrenor au apărut public încă de acum câteva luni. Anamaria Prodan a tunat și a fulgerat și a negat orice fel de divorț, încercat din răsputeri să îl facă și pe Laurențiu Reghecampf să tacă. Acum, antrenorul a ieșit public și a făcut declarația momentului prin care confirmă cu subiect și predicat divorțul.

“ Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!“, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Etichete: