Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, decizie bombă în plin divorț cu Reghecampf. Ce parteneriat e dispusă să accepte impresara

Anamaria Prodan, decizie bombă în plin divorț cu Reghecampf. Ce parteneriat e dispusă să accepte impresara

Ceea ce se știa de ceva timp a devenit oficial. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu, iar divorțul a ajuns deja la judecătorie. Însă o decizie neașteptată luată de impresară în plin divorț a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Anamaria Prodan ia pe toată lumea prin surprinde cu o decizie bombă în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, decizie bombă în plin divorț cu Reghecampf. Ce parteneriat e dispusă să accepte

Anamaria Prodan îl impresariază în acest moment pe Laurențiu Reghecampf. Agentul de jucători spune că relația profesională ar putea supraviețui. Crede că ar putea să se ocupe în continuare de cariera de antrenor a lui Reghecampf, în calitate de agent.

„Nu are nicio legătură. Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc. Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf. Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

Cât despre partaj, într-o intervenție în emisiunea „La Măruță”, Anamaria Prodan a vorbit despre modul în care va fi împărțită averea familiei după divorț.

“Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât!”, a mărturisit impresara.

Anamaria Prodan, despre tatuajele pe care le are cu Reghecampf

După ce a aflat că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, Anamaria Prodan a vorbit despre ce se întâmplă cu tatuajele pe care le are cu fostul soț.

„Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să le șterg. Am mult, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Etichete: