Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan îl reduce pe Laurențiu Reghecampf la tăcere! Nu mai e loc de împăcare: „Umilința nu poate merge la infinit”

Anamaria Prodan îl reduce pe Laurențiu Reghecampf la tăcere! Nu mai e loc de împăcare: „Umilința nu poate merge la infinit”

După ce numele său a fost pe primele pagini ale tabloidelor de scandal în ultimele zile, Anamaria Prodan a răbufnit! Acțiunile lui Laurențiu Reghecampf din ultima perioadă au rănit-o profund, iar ea nu are de gând să suporte această situație. Dacă până acum a preferat să vorbească cu indulgență despre bărbatul pe care până nu de mult l-a iubit mai presus de orice și chiar să-i ia apărarea, impresara a făcut recent câteva declarații acide la adresa acestuia. Nu este dispusă să-l ierte și îl blamează pentru umilința la care a fost expusă în ultimele luni.

Anamaria Prodan a fost apreciată mereu pentru puterea de care a dat dovadă, mai ales că a reușit cu succes să se afirme într-un domeniu dominat de bărbați, unde nu foarte mulți reușesc să-și construiască o carieră. Soarta i-a scos în cale multe oportunități, iar a știut întocmai cum să evolueze și să devină femeia extraordinară de astăzi. Familia sa și a lui Laurențiu Reghecampf a fost mereu considerată un exemplu pentru public, care i-a urmărit cu interes la fiecare apariție, dar iată că situația s-a schimbat radical.

Primele zvonuri despre divorțul celor doi au apărut în urmă cu câteva luni și au culminat cu dovezile legate de relația extraconjugală a lui Laurențiu. Dacă la început antrenorul și soția sa nu au dorit să comenteze situația, ba chiar au negat-o și și-au susținut în continuare imaginea de familie construită în toți acești ani, ultimele săptămâni au demonstrat contrariul. Se pare că mariajul lor a ajuns la final, iar legătura bărbatului cu Corina s-a dovedit a fi reală.

În timp ce Anamaria Prodan era plecată cu mama sa bolnavă, Laurențiu Reghecampf își începea relația cu Corina

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anamaria Prodan a avut șansa să vorbească deschis despre situația dintre ea și cel care-i este încă soț. Au ieșit la iveală câteva detalii pur și simplu șocante, care au rănit-o mai tare ca orice.

Este un lucru cunoscut că impresara a avut o relație foarte apropiată cu mama sa, Ionela Prodan. Înainte ca aceasta să plece dintre noi, fiica sa a făcut tot posibilul să o salveze. Acest lucru a însemnat că a plecat cu ea în Cuba, acolo unde a putut beneficia de îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Se pare că în timp ce soția sa trecea prin momente deosebit de grele, Laurențiu Reghecampf și-a găsit alinarea în brațele altei femei. Astfel, relația lor a început cu mulți ani în urmă, pe când soacra sa era încă în viață și se lupta să învingă afecțiunea care a răpus-o în cele din urmă.

„El era în Dubai, în momentul în care eu mergeam prin Cuba cu mama, ca să o salvez. Dacă tu ești acolo, te gândești că soțul tău se combină cu domnișoare de genul ăsta?”, a povestit vedeta.

Anamaria Prodan nu-l mai vrea pe Laurențiu Reghecampf în familia sa

După cum îi este caracteristic, Anamaria Prodan și-a păstrat capul sus și a suportat fiecare lovitură primită cu demnitate. Bărbatul lângă care și-a construit un adevărat imperiu a trădat-o, însă ea nu are de gând să-și piardă imaginea pe care a construit-o cu greu prin muncă. Chiar dacă nu i-a făcut reproșuri în mod public și a preferat să-l apere în fața oamenilor care îl judecau pentru cele întâmplate, vedeta nu dorește să-i mai acorde o a doua șansă.

În viziunea sa, Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să-și protejeze familia de acest scandal. Pe lângă faptul că și-a pus soția într-o ipostază umilitoare, i-a rănit extrem de tare pe copiii lor, care vor suferi consecințele unor greșeli neînfăptuite de ei. Se pare că apropiații lor au încercat în repetate rânduri să îi împace, însă nu mai există loc de întoarcere.

„Până în ziua în care acest divorț era încheiat, trebuia să aibă decență ca bărbat. Am avut o discuție cu soțul meu în care îmi spunea că ea, Corina, nu și-a dorit niciodată să apară în presă. […] Nu mai are ce să caute între noi. Greșelile lui Laurențiu au fost explicate de vreo 200 de prieteni comuni, arătat, explicat, venit, cerut iertare, de foarte multe ori iertat. Cu toate astea, umilința nu poate merge la infinit”, a declarat aceasta pentru Cătălin Măruță.

Etichete: