Redactia.ro
Home » Monden » Andra a stârnit semne de întrebare în semifinala ”Românii au talent”. Este artista însărcinată a treia oară?

Andra a stârnit semne de întrebare în semifinala ”Românii au talent”. Este artista însărcinată a treia oară?

Deși a recunoscut faptul că din cauza pandemiei a mai pus câteva kilograme, Andra s-a afișat cu o burtică suspectă în prima gală a semifinalei Românii au talent. Să ne ascundă oare că așteaptă al treilea copil?

Andra a stârnit semne de întrebare în semifinala ”Românii au talent”. Este artista însărcinată a treia oară?

Andra stârnește noi semne de întrebare cu privire la a treia sarcină. Cântăreața și jurată a emisiunii ”Românii au talent”, totodată, a apărut în două rochii, în prima gală a semifinalei, care îi evidențiau o burtică ușor crescută. Fanii artistei se gândesc la faptul că Andra ar putea fi a treia oară însărcinată.

Ultima oară când s-a vehiculat că ar aștepta al treilea copil, Andra a negat și a explicat că s-a mai îngrășat din cauză că a petrecut mult timp acasă, din cauza pandemiei. Cum sălile de sport au fost închise o bună perioadă, Andra a încercat să facă mișcare acasă și să aibă grijă la alimentație, dar…se pare că mai are puțin de muncit.

„Am reînceput sportul acasă. Bineînțeles că sălile de sport sunt închise. Am început și dieta, mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate. Iar acum mă duc să îmi fac manichiura, mă duc la Mari și abia aștept. Sunt binedispusă cred că asta se datorează faptului că am început sportul, pentru că îmi dă un vibe și io energie foarte bună. Deși, după perioada de COVID, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită. Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, a menționat Andra Măruță, în urmă cu câteva săptămâni, pe Instagram Stories.

Câte kilograme vrea să dea jos Andra

Invitată la Radio Zu, Andra a spus că și-ar dori să scape de 10 kilograme, iar Măruță o sfătuiește să nu dea mai mult de cinci. Andra este optimistă că odată ce vor începe concertele, ea va face și mai multă mișcare.

“El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a declarat artista la “Morning ZU”.