Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu a sunat la poliție spunând că e sechestrată de iubit

Andreea Antonescu a sunat la poliție spunând că e sechestrată de iubit

Șoc în lumea showbizului românesc! Andreea Antonescu a apelat, aseară, serviciul de urgență susținând că e sechestrată de iubit. Aceasta a menționat că se află în apartamentul iubitului său din Iași, din cartierul Copou. Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că e vorba de un apel fals inițiat de artistă.

Andreea Antonescu a sunat la poliție spunând că e sechestrată de iubit

Celebra cântăreață a sunat la 112 pentru a reclama că e ținută cu forța de către iubit în interiorul reședinței acestui din Iași. Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit că vedeta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pesemne, Andreea i-ar fi făcut o vizită surpriză iubitului său și l-ar fi prins cu o amantă. Amărâtă de situație, femeia a băut o sticlă de vin și trei beri și l-ar fi amenințat pe acesta că pleacă spre Galați. Acesta din urmă, fiind conștient de starea vedetei, i-ar fi luat telefonul și cheile de la mașină. Acela ar fi fost momentul în care Andreea ar fi sunat la 112.

Numai că – surpriză – când polițiștii au sosit la fața locului, vedeta n-a mai recunoscut nimic. În consecință, Andreea Antonescu a fost amendată de forțele de ordine cu suma de 4000 de lei pentru că a sunat în mod nejustificat la poliție.

Iubitul Andreei Antonescu, cu antecedente penale

Dacă pentru Andreea Antonescu e prima neregulă de acest fel, pentru iubitul său e deja… obișnuință. Ștefan Monolache s-a ales cu o condamnare de un de închisoare cu suspendare după a cauzat panică pe străzile din Iași. Atunci, fiul patronului de la Parma urmărise în trafic, cu un pistol cu bile, un taximetrist. Pe fondul unei înjurături auzite, Ștefan Manolache fusese convins să-și facă dreptate de unul singur.

Ulterior, Ștefan Manolache a fost cercetat și-ntr-o serie de dosare de natură penale, din sfera criminalității organizate. Pe fondul consumului de substanțe interzise, Ștefan Manolache este, până în primăvara acestui an, sub control judiciar, potrivit dcnews.ro.

Loading...