Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Antonescu dezminte ipoteza sechestrului. Minte artista?

Andreea Antonescu dezminte ipoteza sechestrului. Minte artista?

Astăzi, după ce apărut acest scandal în presă, Andreea Antonescu dezminte ipoteza sechestrului. Vedeta susține că n-a fost nicio clipă sechestrată și că nici măcar n-a fost ea cea care a apelat serviciul de urgență. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Andreea Antonescu dezminte ipoteza sechestrului

Prinsă în tot acest scandal, Andreea Antonescu a simțit nevoia să lămurească lucrurile. Ea a susținut că tot ce s-a scris în presa autohtonă e fals și că s-a înțeles greșit ce s-a întâmplat. Versiunea ei privește un copil, aflat în vizită la ei, care a apelat la 112 și că pe fundal, într-adevăr, ea se auzea. Numai că – surpriză – ea n-ar fi zis nicio clipă că e sechestrată, ci că-și dorește telefonul și cheile. Aceste obiecte fiind luate, într-adevăr, de iubitul său. Numai că nu pentru a o opri să plece, ci pentru a o împiedica să-și ia țigările din mașină. De aici și până la haosul creat n-a fost decât un pas.

Presa crede că aceasta minte

Numai că, jurnaliștii, care au primit această informație pe surse, susțin că povestea Andreei este cusută cu ață albă. Chipurile, tot ce a făcut vedeta astăzi a fost o încercare de a mușamaliza cele întâmplate. De altfel, nu e prima oară când în cuplul lor există gâlceavă. Acum doar câteva săptămâni, cei doi ajungeau la despărțire din cauza unei neînțelegeri.

Video aici.

Loading...