Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu face ravagii cu decolteul generos la Survivor România. Cum arăta înainte de operații estetice

Andreea Antonescu face ravagii cu decolteul generos la Survivor România. Cum arăta înainte de operații estetice

GALERIE FOTO (13)

Andreea Antonescu a venit la Survivor România cu forțe proaspete! S-a integrat rapid în tabăra Faimoșilor, în care a adus și plusul de senzualitate, pierdut de echipă odată cu plecarea din competiție a Alexandrei Stan și Simonei Hapciuc. Însă ți-o mai aduci aminte cum arăta înainte de operații estetice, la debutul pe scena muzicală? Transformarea e uluitoare.

Chiar din prima zi de la Survivor România, artista a atras atenția cu decolteul generos și nu cu performanța sportivă de pe traseu. Chiar dacă a pierdut cele două puncte pentru echipa sa, Andreea Antonescu sigur a câștigat dublu la capitolul admiratori.

Andreea Antonescu, decolteu generos la Survivor România

Și asta pentru că, în ianuarie 2017, Andreea Antonescu a apelat la intervenții estetice de lifting (n.r. ridicare a sânilor) cu implanturi pentru un bust cât mai plin și rotund. Pentru asta, artista a fost nevoită să scoată din buzunar aproximativ 2.500 de euro.

Însă bustul generos i-a cam dat bătăi de cap artistei pe traseele Survivor România. Dar cu siguranță, publicul nu a avut nicio problemă cu acest aspect.

Dar și înainte de orice operație estetică, Andreea Antonescu făcea furori cu decolteul său. În 2002, artista a apărut în Playboy și nu pe gratis! Antoneasca ar fi primit cel mai mare onorariu din istoria autohtonă a revistei.

Însă vi-o mai aduceți aminte pe Andreea Antonescu de dinaintea operațiilor estetice, la debutul în muzică?

Andreea Antonescu, înainte de operațiile estetice

În 1999, trupa Andre spărgea piața muzicală din România și avea să devină un adevărat fenomen pentru tânăra generație. Pe aceea vreme, niciuna dintre cele două Andre nu atinseseră vârsta majoratului. Andreea Antonescu avea doar 17 ani, pe când Andreea Bălan avea numai 15 ani.

Hitul cu care au cucerit lumea toată a fost ”Liberă la mare”, lansat în vara anului 1999. Piesa a luat premiul de cel mai bun șlagăr al anului, la Festivalul de la Mamaia, iar fetele de la Andre au fost cele mai tinere soliste care au câștigat vreodată titlul.

Cu cele șase albume scoase, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au câștigat patru discuri de platină și un disc de aur, cu peste 1.500.000 de albume vândute.

Puștoaicele au cucerit inimile fanilor nu doar prin muzică, ci și prin aparițiile lor destul de sexy.

Și chiar și fără nicio operație estetică și cu un look complet diferit de cel din prezent, Andreea Antonescu avea mulți urmăritori.