Redactia.ro
Home » TV » Andreea Bălan are un nou iubit, după despărțirea de George Burcea. Este îndrăgostită până peste cap

Andreea Bălan are un nou iubit, după despărțirea de George Burcea. Este îndrăgostită până peste cap

GALERIE FOTO (4) Andreea Bălan

Andreea Bălan pare că a trecut peste despărțirea de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Artista a petrecut în Vama Veche alături de un bărbat celebru, fratele unei prezentatoare TV.

Andreea Bălan are un nou iubit, după despărțirea de George Burcea

Cei doi nu s-au ferit să își arate afecțiunea în public, așa că sărutările și îmbrățișările nu au lipsit deloc. Între cei doi există o legătură puternică, care putea fi văzută cu ochiul liber.

Andreea Bălan a uitat de divorțul pe care îl are cu George Burcea, după un scandal în care mai multe surse au spus că artista l-ar fi dat afară din casă.

Acum, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste alături de nimeni altul decât fratele prezentatoarei TV Sonia Argint. Iubitul artistei este Tiberiu Argint.

Potrivit apropiaților, Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de mai bine de trei săptămâni. Până acum s-au tot ascuns, dar în acest weekeend, la Vama Veche, cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și nu le-a mai păsat cine îi vede. Dovezile de afecțiune nu au lipsit, iar cei doi s-au sărutat cu patos de mai multe ori.

Relația lor este atât de importantă încât Andreea Bălan deja le-ar fi prezentat pe fetițele ei din căsnicia cu George Burcea noului său iubit.

Andreea Bălan, îndrăgostită peste cap de noul iubit

Potrivit unor surse, Andreea Bălan este îndrăgostită până peste cap de noul său iubit, pe care îl vizitează des. Atunci când îl vizitează, vedeta poartă perucă, în încercarea de a se ascunde. Cei doi petrec ore întregi împreună, în apartamentul pe care bărbatul în deține în Capitală.

După trei săptămâni de relație, cei doi au decis să nu se mai ascundă, așa cum au făcut-o până acum. Ei au decis să își asume relația printr-o ieșire la malul mării, în acest weekend, relatează Cancan.

Andreea Bălan și noul iubit
Andreea Bălan și noul iubit
Loading...