Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, despre relația cu George Burcea. Declarațiile șocante făcute de artistă: „Credeam că o să fiu soție toată viața”

Andreea Bălan, despre relația cu George Burcea. Declarațiile șocante făcute de artistă: „Credeam că o să fiu soție toată viața”

GALERIE FOTO (4) Andreea Bălan, despre relația cu George Burcea

Andreea Bălan, despre relația cu George Burcea. Blondina a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre relația cu tatăl fetițelor sale. Andreea Bălan  a reușit să treacă peste perioada în care a divorțat la doar patru de la nunta cu actorul.

Andreea Bălan, despre relația cu George Burcea. Declarațiile șocante făcute de artistă: „Credeam că o să fiu soție toată viața”

Andreea Bălan, despre relația cu George Burcea. Blondina a reușit să treacă cu bine peste divorțul de tatăl fetițelor sale. La începutul anului trecut, Andreea Bălan anunța că se desparte de George Burcea, actorul cu care a avut o relație de patru ani. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, vedeta tv a răspuns sincer la toate întrebările puse de prezentatorul tv. Spre surprinderea tuturor, Andreea și-a iertat fostul soț, ba chiar l-a înțeles.

Totodată, blondina a spus că fiica ei cea mare speră ca tatăl său se va întoarce într-o zi acasă și vor merge toți patru într-o vacanță. Jurata de la Te cunosc de undeva nu regretă absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat în viața ei, în ultimii ani. ”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate„, a declarat Andreea.

Artista a mărturisit că plânsul a ajutat-o foarte mult să treacă peste această perioadă, pentru că se descărca. ”Întodeuna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasole și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte e foarte bine să plângi, să te descarci”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan despre relația cu Keo

În același podcast, Andreea Bălan a vorbit și despre cea mai lungă relația a sa, cea pe care a avut-o cu Keo. Blondina a declarat că a fost îndrăgostită de artist și că el a însemnat mult pentru ea și că la final a suferit foarte mult. „A venit următorul și mi-a luat mințile (Keo). Noi am început relația când eu aveam 21 de ani și am stat opt ani împreună. A fost cea mai lungă relație. Nu voiam la 22 de ani să îmi fac familie, dar mai târziu pe le 26, 27 atunci am început să pun presiuni pe el.Pentru mine el a fost un stâlp, un stâlp pentru că am învățat foarte multe de la el, fiind mai mare decât mine cu 12 ani. El era foarte calm și mă calma, mă pondera. Doar că mai târziu mna… fiecare ne-am dezvoltat”, a spus Andreea Bălan.

Andreea si Keo

Deși relația sa cu Keo s-a terminat cu scandal, Andreea Bălan a declarat că nu-i poartă pică pentru că a înșelat-o. Vedeta nu poate să uite toate lucrurile frumoase pe care acesta le-a făcut pentru ea, ajutând-o mult în carieră.