Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și-a mutat fetele de la privat la stat. De ce a luat această decizie: „Pentru că este greu să…”

Andreea Bălan și-a mutat fetele de la privat la stat. De ce a luat această decizie: „Pentru că este greu să…”

Andreea Bălan și-a mutat fetele de la învățământul privat la cel de stat. Vedeta a explicat cu lux de amănunte și motivul pentru care a luat această decizie.

Andreea Bălan și-a mutat fetele de la privat la stat

Andreea Bălan a luat o decizie foarte importantă cu privire la educația fetițelor ei, Ella și Clara. Cântăreața a decis împreună cu micuțele ei că ar fi mult mai bine să învețe la o școală din învățământul de stat decât la una privată. Artista a ținut cont de dorințele fetițelor ei, care își doresc să devină cântărețe. Ella este în clasa zero și își dorește să facă muzică la fel ca mama ei. În aceeași situație este și micuța Clara,, care este în grupa mijlocie. Așa că, Andreea Bălan le-a mutat pe fetițele ei la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, instituție pentru cei cu înclinații muzicale.

Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe și, chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal.

Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu”, a declarat Andreea Bălan, pentru FANATIK.

Ce activități fac fetițele Andreei Bălan

Cântăreața susține că Ella și Clara sunt foarte fericite cu noul program. Artista este de părere că a fost o alegere bună să schimbe școlile. ”Ele sunt foarte fericite. Urmează să învățăm și un instrument. Avem și mai mult timp liber. De multe ori le iau la 12:00 și avem timp să mergem la patinoar. Ella face înot. Facem balet, facem engleză. În fiecare zi avem altă activitate. Cred că am luat o decizie foarte bună. Vor face pian prima dată amândouă”, a mai spus artista, pentru sursa citată.

De altfel, Andreea Bălan a explicat și de ce a ajuns la concluzia că este mai bine să-și ducă fetițele la o școală de stat și nu la privat. ”Pentru că stau în Pipera și grădinița de stat din Pipera este departe și nu este ok. Și am ales o grădiniță lângă strada mea. Legătura a fost strict logistică. Pentru că este greu să te trezești iarna și să mergi cu un copil de 2 ani pe frig, nu prea… mai bine ieși din casă și pac, e grădinița.

În schimba, acum este mai ușor pentru că Ella este mai mare, dar Clăriței îi este destul de greu să se trezească și să stea 30 de minute în trafic până la George Enescu. Dar merg cu amândouă. Nu am lăsat-o pe Clara pe stradă la mine și pe Ella dincolo. Se văd (n.r. de asta am decis să le mut pe amândouă). Dacă o lăsam pe Clara din comoditate la grădinița de pe strada noastră nu era ok. Așa ele se văd în curte când termină programul. Se joacă acolo. Este în aceeași clădire”, a explicat Andreea Bălan, potrivit FANATIK.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini