Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a pornit camera și s-a filmat în bucătărie. Dar stai să vezi ce a prezentat! Inevitabil, a și fost plătită pentru asta!

Andreea Marin a pornit camera și s-a filmat în bucătărie. Dar stai să vezi ce a prezentat! Inevitabil, a și fost plătită pentru asta!

Andreea Marin, secretul unei vieți echilibrate.

Andreea Marin a făcut o reclamă inedită. Vedeta a filmat totul în bucătăria ei. Iată ce produse a promovat Zâna.

Andreea Marin, reclama la dezinfectanți

Andreea Marin le-a „dat trezirea” urmăritorilor săi din mediul online într-un mod inedita. Vedeta a publicat un videoclip în care face reclamă la dezinfetanți chiar în bucătăria sa. Frumoasa Zână le-a recomandat urmăritorilor săi produsele de igienă pe care le folosește cu mare încredere.

Bună dimineața, prețuiește viața!Am promis că revin la început de săptămână cu un video detaliat pe acest subiect și mă țin de cuvânt! „, a scris Andreea Marin în dreptul videoclipului.

Vocea aia calda, perfuzie cu nostalgie “Te invit aici…” ❤️ Mereu o legenda ❤️”, „Sanatate si multa putere de munca„, au fost doar câteva dintre comentarii.

Cum reușește vedeta să aibă o viață echilibrată

Andreea Marin a vorbit despre stilul ei de viață și cum reușește să aibă o viață foarte echilibrată și sănătoasă. Andreea Marin a pus mereu accentul pe imaginea sa, aceasta fiind foarte importantă în viața sa. Prezentatoarea tv are mereu grijă de aparițiile sale, fie ele la evenimente sau în cadrul unor ieșiri simple.

“Cred că sunt o femeie îngrijită și drăguță, dar nu o frumusețe. Și important e să te simți bine în pielea ta și sănătoasă, așa că fac ceea ce cred că e bine în sensul acesta. Mă hrănesc echilibrat și cât mai sănătos cu putință, fac mișcare, am grijă de mintea mea.

Dar și muncesc mult, așa că nu e prea ușor să menții balanța în poziția corectă.Important, ca femeie, e să te prețuiești și pe tine. Știu că noi ne dedicăm celor dragi, dar sănătatea noastră, prevenția, respectul de sine sunt la fel de importante”, a spus Andreea Marin.

Etichete: