Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru mama ei , de 8 martie: „Să-mi fie permisă o vizită în cer” ?

Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru mama ei , de 8 martie: „Să-mi fie permisă o vizită în cer” ?

8 martie 2019 – Ziua Internațională a Femeii… Pentru mulți însă, această zi este în primul rând despre mame, iar Andreea Marin este una dintre vedetele care simt această sărbătoare în acest fel. Din nefericire, frumoasa vedetă și-a pierdut mama pe când era un copil, însă, azi, ea i-a transmis acesteia un mesaj sfâșietor. Vă reamintim că fosta prezentatoare TV a rămas orfană de mamă în urmă cu 35 de ani, când a fost implicată într-un accident rutier, care i-a fost fatal.

Andreea Marin a așternut astăzi, cu câteva minute înainte de ora 08:00, pe conturile ei de socializare un mesaj în memoria mamei sale. Violeta Marin a murit în 1984, în urma unui accident în timp ce soțul ei, Dan, era la volan.

Într-un interviu mai vechi, vedeta a povestit că tragedia a fost provocată de un bolid scăpat de sub control care ar fi izbit în plin mașina în care se aflau părinții săi, ea și și sora sa, Cristina, care aveau pe atunci 9, respectiv 4 ani.

“Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mama aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit.

Nimic nu poate fi mai important, macar azi. As vrea să-mi fie permisa o vizita în cer și aș lasă totul deoparte pentru asta… La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Să vă fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!” este mesajul transmis de Andreea Marin pe Facebook încă din zorii acestei zile.

“Adevărat, Andreea. La mulți ani, ție și tuturor mamelor și Dumnezeu să le odihnească în pace pe cele care nu mai sunt?”, “La mulți ani, Andreea, suflet minunat ❤???”, “Era o frumusețe, i se citește blândețea; mama e una singură”, “Da, la mulți ani! Se spune că așchia nu sare departe de trunchi. Multă sănătate îți doresc ???”, “Da… ai perfectă dreptate, ele ne veghează de acolo, din cer și ne dau putere să mergem înainte… Fără ele nu am fi fost noi, iar fără noi, copii noștri!! O zi frumoasă, cu multă sănătate îți doresc!!LA MULȚI ANI!!❤❤” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini