Redactia.ro
Home » TV » Andreea Marin vrea să fie din nou mamă?!

Andreea Marin vrea să fie din nou mamă?!

GALERIE FOTO (2) Andreea Marin vrea să fie din nou mamă?!

Într-un interviu acordat revistei Ok! vedeta a vorbit despre viața de lângă bărbatul care reușete să o facă fericită în prezent. Andreea Marin a mai declarat că nu exclude nici posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil împreună cu acesta.

Întrebată dacă se va mai căsători și a patra oară, vedeta a declarat că acest lucru nu este exclus, pentru că a întâlnit bărbatul langă care este fericită și dorește să-și continue drumul în viață alături de el.

„Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră. Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante.(…) Până la urmă, e vorba de potrivire. Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieţii, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Şi potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, şi uneori ne putem păcăli. De ambele părţi!

Potrivire, însă, pe termen lung înseamnă ca ritmul unuia să fie compatibil şi cu ritmul celuilalt. Poate că unul oboseşte mult prea repede în raport cu energia debordantă a celuilalt. Se poate întâmpla şi atunci niciunul nu e de vină. Dar, pur şi simplu, nu poţi trăi într-un ritm care nu e al tău, e clar! În alte situaţii, se poate ca valorile unuia să nu se potrivească pe termen lung cu valorile celuilalt. În cazul meu, nu trăiesc în trecut, trăiesc doar cu prezentul în mână şi cu gândul spre viitor.”

Andreea Marin vrea să fie din nou mamă?!

Andreea Marin nu exclude nici posibilitatea de a mai aduce pe lume încă un copil. Întrebată dacă îți mai dorește un copil, Andreea Marin a răspuns:

„Da, mi-aş mai dori un copil şi asta pentru că am deja un copil reuşit şi înseamnă că am nişte ingrediente bune de pus acolo.”

Citește și: Mihai Bălașa a semnat cu U Craiova! A fost prezentat în miezul nopții

Loading...