Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Perju și soțul ei și-au spus „adio” după 13 ani de căsătorie: «Totul era despre copii și probleme de serviciu»

Andreea Perju și soțul ei și-au spus „adio” după 13 ani de căsătorie: «Totul era despre copii și probleme de serviciu»

GALERIE FOTO (2) Andreea Perju si sotul

Actrița și cântăreața Andreea Perju trece prin clipe delicate. Vedeta s-a despărțit de tatăl celor două fetițe ale sale, după un mariaj care a durat 13 ani. Cei doi au încercat tot ce se poate pentru a salva casătoria lor, însă au eșuat. Andreea s-a mutat deja într-o casă nouă alături de fiicele sale și este optimistă în privința a ce are viitorul de oferit.

Andreea Perju s-a despărțit de tatăl fetițelor sale

Andreea Perju și soțul ei se căsătoriseră în anul 2009, iar împreună au două fetițe. Pandemia de coronavirus și-a pus amprenta puternic asupra dinamicii relației lor, conform Andreei. Legătura dintre ei a fost supusă unui stres imens, iar grijile zilnice i-au copleșit. Deși au încercat să-și salveze mariajul, acest lucru s-a dovedit a fi imposibil.

andreea perju
Andreea Perju s-a despărțit de soțul său după 13 ani de căsătorie

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație, era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa”, a povestit Andreea Perju, în cadrul unei emisiuni televizate. „Am făcut tot ce se putea, dar nu a mai mers”, a concluzionat actrița.

Andreea Perju și fiicele sale s-au mutat într-o nouă casă

Andreea Perju s-a mutat într-o casă nouă, din luna octombrie, și este foarte mulțumită de noua achiziție. Aici va începe o nouă viață. Pentru această casă, Andreea a fost nevoită să facă anumite sacrificii și a recunoscut că, de ani de zile, punea bani deoparte pentru a putea să-și achiziționeze locuința la care a visat de multă vreme.

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng”, povestea Andreea Perju.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: